AcasăDezvaluiriAncheteRazboiul pentru controlul Justitiei se duce cu prostituate

Razboiul pentru controlul Justitiei se duce cu prostituate

Razboiul dintre magistrati s-a mutat din salile de judecata

Procurorii DNA, de aceasta data cei de la Serviciul Teritorial Oradea, si-au imbogatit palmaresul profesional cu un nou „trofeu”, care a dat extrem de bine la opinia publica.

Razboiul dintre magistrati s-a mutat din salile de judecata

Este vorba despre retinerea si linsarea mediatica a unui ofiter de politie acuzat ca a cerut drept spaga bani si sex, de la cetatenii onesti santajati de acesta.

Procurorii le cer detinutilor sa faca denunturi impotriva judecatorilor

Scandalul a picat la tanc, in contextul in care si Ministerul de Interne a fost cuprins de isteria vanatorii de violatori. Totodata insa, aruncarea dupa gratii a comisarului Florian Rob a produs frisoane de ingrijorare mai multor judecatori, care au priceput avertismentul astfel trimis de catre procurori.

Rromi condamnati definitiv

In ordonanta de punere in miscare a actiunii penale impotriva comisarului de politie, procurorii sustin ca „in iarna anului 2011, inculpatul a pretins de la doua persoane denuntatoare suma de 1.000 euro si alte foloase nepatrimoniale pentru o alta persoana. In schimb, acesta a lasat sa se inteleaga ca isi va exercita influenta asupra unor judecatori”. Si astfel a fost Florian Rob arestat pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, la peste un an dupa comiterea presupusei fapte. Ceea ce nu se stie insa este ca „denuntatorii” sunt doi rromi arestati si condamnati definitiv. Mai mult, sursele noastre sustin ca ei ar avea legaturi cu o grupare infractionala cercetata inclusiv pentru proxenetism! Iar „persoana”  care ar fi urmat sa beneficieze de favorurile sexuale ale fetei oferite de denuntatori este un important magistrat de la Curtea de Apel Oradea. De fapt, acesta din urma si este adevarata tinta a procurorilor!

Se tem de facaturi

Multi alti judecatori au intrat in panica, temandu-se ca, in razboiul crancen purtat pentru controlul justitiei, procurorii vor depasi orice limita, apeland inclusiv la astfel de spete penale. Si cum le vine greu sa creada ca un inalt magistrat ar fi apelat la serviciile unor interlopi pe care i-a condamnat ca sa-i furnizeze „materie prima” pentru o ora de amor, isi iau la randul lor toate masurile de prevedere. Astfel, desi neoficial, multi dintre judecatorii cu functii, care beneficiaza de protectie din partea unor cadre ale SPP, SIAS sau BSIJ, le-au cerut deja aghiotantilor sa nu ii lase singuri nici o clipa. De teama ca procurorii sa nu le regizeze vreun flagrant cu bani sau prostituate. Mai ales ca, in ultimele zile, au primit informatii ca anchetatori DNA bantuie prin aresturile patriei, cerandu-le unor cunoscuti interlopi sa faca denunturi despre judecatorii care i-au trimis dupa gratii. Iar la cat de mare este dorinta de razbunare a puscariasilor, aproape ca acestia nici nu mai au nevoie de vreo alta recompensa suplimentara pentru indeplinirea favorului cerut de procurori.

author avatar
Catalin Tache
1.367 afisari

1 COMENTARIU

  1. Incepe sa se sparga buboiu. Usor usor vedem ca aparatorii sunt infractori, ca infractorii ii platesc si ii si convertesc se pare. Infectia e clar mult mai mare. Se poate curata asta sa nu se opreasca brusc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger