AcasăNewsRazboiul din Siria declanseaza APOCALIPSA

Razboiul din Siria declanseaza APOCALIPSA

Studiosii Bibliei vad o corelare intre profetiile biblice, in special ale lui Isaia, si evenimentele recente din Egipt si Siria. Si „corelarea” este premergatoare Apocalipsei.

Adeptii profetiilor papale despre Petrus Romanus l-au gasit, spun ei, pe cel ce va fi ultimul Papa al sfarsitului lumii.

Apocalipsa, dupa Isaia, incepe cu distrugerea Damascului
Papa Francisc l-a desemnat secretar de stat pe Pietro Parolin, in care unii il vad pe Petrus Romanus, ultimul Papa
John Kerry a subliniat luni ca va fi „o interventie militara incredibil de mica, de limitata”!

„Iata, Damascul se prabuseste in ruina!”

„Iata, Damscul este pe cale de a fi sters de pe lista oraselor, prabusindu-se in ruina”, scria Isaia (paragraful 17) despre un eveniment cutremurator, premergator altora ce vor aduce intreaga omenire in abis, de unde o va scoate a doua venire a lui Iisus Cristos. Acum, ca se vorbeste numai despre atacul americanilor asupra regimului lui Bashar al-Assad de la Damasc, adeptii profetiilor se tem ca vor asista la evenimentul premergator sfarsitului lumii. Alt eveniment premergator este relatat in paragraful 19 din Isaia si vorbeste despre razboi civil in Egipt, care va duce la aparitia unui „rege aprig, inversunat”. Egiptul a trecut prin mai multe „primaveri” arabe, toate soldate cu sute de morti si raniti, iar acum se afla din nou sub dictatura militara, generalul Sisi dovedindu-se foarte inversunat fata de Fratii Musulmani.

In Siria, s-au folosit arme chimice si acum 1.700 de ani

Cercetatorii britanici au descoperit ca in Siria s-au mai folosit arme chimice si in urma cu 1.700 de ani, cand un grup de 20 de soldati romani au fost gazati de persani cu un „fum toxic”. Arheologul Simon James spune ca soldatii romani au fost surprinsi intr-un tunel de doi metri latime si lung de 11 metri, din fortul Dura Europas, in estul Siriei. Persanii au dat foc la gura tunelului, adaugand un amestec de bitum ars cu sulf, pompand fumul in galerie. Soldatii romani si-au pierdut cunostinta in cateva secunde si in cateva minute au fost morti. A fost descoperit si cadavrul soldatului persan care a preparat amestecul. Si uite cum britanicii dau o noua „formula” de arme chimice!

A aparut Petrus Romanus, ultimul Papa!

Adeptii „profetiei Sf. Malachia” cred ca l-au descoperit pe ultimul Papa, Petrus Romanus, al Apocalipsei,  in persoana secretarului de stat, monsenior Pietro Parolin, care il va inlocui pe cardinalul Tarcisio Bertone de la 15 octombrie. Acesta a fost numit recent in functie de catre Papa Francisc, care militeaza impotriva unei interventii militare in Siria. Degeaba se straduiesc oficialii americani sa convinga ca va fi o „interventie limitata”. Secretarul american de Stat, John Kerry, a mers pana acolo incat a declarat ca va fi o interventie „incredibil de mica, de limitata”!

Traian Basescu

Romania, alaturi de aliati, dar nu prea

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a prezentat, in sfarsit, pozitia Romaniei fata de operatiunea militara in Siria. Nu ne luam de balbe! Dar nici din ce a prezentat coerent nu s-a inteles nimic. „Romania se aliaza fara rezerve declaratiei celor 11 state” care sprijina o solutie militara in Siria…dar place mai mult declaratia secretarului american de Stat, John Kerry, care i-a dat presedintelui sirian o saptamana sa predea armele chimice si sa evite razboiul… Ooops! Departamentul American de Stat tocmai a anuntat ca „a fost un argument retoric”. „Romania va fi un partener politic al aliatilor, nu are resurse militare pentru a participa la tipul acestei operatiuni… Stiti foarte bine ca nu se presupune interventie cu trupe la sol”, a mai zis Basescu. Ah! Ne-am linistit. Ii si vedeam pe-ai nostri marsaluind spre Damasc!

author avatar
Adina Mutar
1.958 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger