AcasăNewsRazboiul ceasurilor de milioane

Razboiul ceasurilor de milioane

Companii uriase ca Bulgari, Breguet, Hermès, Frederique Constant, Carl F. Bucherer si Harry Winston au promis mari surprize

Editia cu numarul 100 a salonului mondial de orologerie si bijuterie, ”Baselworld 2017”, a inceput ieri , 23 martie 2017, in orasul elvetian Basel si se va desfasura pana la 30 martie. Stil si tehnologie pe bani multi.

Companii uriase ca Bulgari Breguet Hermès Frederique Constant Carl F Bucherer si Harry Winston au promis mari surprize

Cei mai mari manufacturieri de ceasuri si bijuterii din lume se vor intrece in a prezenta presei de specialitate si publicului larg cele mai noi creatii. Potrivit directorului general a evenimentului, Sylvie Ritter, ”editia aniversara din acest an va aduce in prim plan foarte multe noutati ale industriei si produse de referinta ale marilor producatori ai planetei”. ”Vocatia noastra este sa privim spre viitor”. ”Conceptul fiecarei editii a salonului este de a reflecta in primul rand piata, de a raspunde asteptarilor producatorilor si de a fi intr-o permanenta schimbare. Rolul Baselworld este de a reflecta lumea mondiala a ceasurilor si a industriei de bijuterii si de a face acest lucru la cel mai inalt nivel”, conform Sylvie Ritter. La prima editie din 15 aprilie 1917 au fost expuse ceasuri produse de 29 de producatori elvetieni, insa la editia aniversara din 2017 sunt asteptati circa 220 de manufacturieri elvetieni. Printre primii producatori de ceasuri care au expus la editia inaugurala s-au numarat Tissot, Thommen, Longines si Ulysse Nardin. La editia din 2007 au fost pentru prima data peste 100.000 de vizitatori, respectiv 101.700 de vizitatori care proveneau din 100 de tari de pe glob.

author avatar
Catalin Dumitrescu
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger