AcasăNewsRATB se modernizeaza cu pipeta

RATB se modernizeaza cu pipeta

Reprezentantii RATB au anuntat ca, anul acesta, parcul institutiei va fi modernizat usor.

Dupa ce Primaria Municipiului Bucuresti si-a stabilit bugetul pe 2015, reprezentantii RATB au fost instiintati ca vor primi 545 de milioane de lei pentru subventii si 34 de milioane de lei pentru investitii.

Sefii RATB au stabilit deja ce vor face cu banii de investitii. Cea mai mare parte din bani va fi indreptata spre achizitionarea a cinci tramvaie noi. De asemenea, trei tramvaie vor fi modernizate si vor fi achizitionate 20 de automate noi pentru cartele.

Cornel Pieptea, viceprimarul Capitalei, sustine ca cifrele prezentate sunt chiar mai bune decat cele despre care se vorbea initial. „S-a majorat subventia RATB de la 530 de milioane de lei la 545 de milioane de lei si s-a majorat cifra pentru investitii de la sase milioane de lei la 34 de milioane de lei. Vor putea fi construite cinci tramvaie Bucur, se vor moderniza trei tramvaie si se vor introduce 20 de automate pentru eliberarea cartelelor RATB”, a fost mesajul transmis de viceprimarul Capitalei.

Reprezentantii Primariei Capitalei sustin ca asigura, prin aceste cifre, „si un flux de activitate pentru uzina regiei, unde 800 de oameni isi doresc sa munceasca si asteapta in acest sens comenzi”.

author avatar
Cristi Ionita
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger