Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » RATB anunta probleme la sistemul de taxare

RATB anunta probleme la sistemul de taxare

Autor:

Reprezentantii Regiei care asigura transportul in comun de suprafata in Capitala au facut public, vineri, 11 mai, faptul ca au aparut unele probleme tehnice la sistemul automat de taxare.

 

ratb 38067300 720x405 RATB anunta probleme la sistemul de taxareEste vorba despre sistemul prin care se incaseaza contravaloarea calatoriilor in mijloacele de transport – tramvaie, autobuze, troleibuze- ce fac parte din parcul RATB. Si care sistem “prezinta unele probleme tehnice pe platforma online si la validarea platii cu portofel electronic”, din care se transmite intr-un comunicat.

Se pare ca unii pasageri care au validat cardul la urcarea in mijloacele de transport in comun s-ar fi aflat in situatia de a fi taxati suplimentar pentru o calatorie ce costa, in mod curent, 1,3 lei.

In rastimpul in care specialistii cauta solutii pentru remedierea cat mai rapida a situatiei, oficialii RATB mai transmit urmatorul aspect: “regretam situatia aparuta si ii informam pe cei afectati de aceste disfunctionalitati ca pot recupera diferenta dintre tariful de calatorie si suma dedusa in mod eronat de sistemul electronic solicitand acest lucru in scris, prin email la info@ratb.ro, precum si prin posta sau direct la sediul Regiei din Bd. Dinicu Golescu nr.1, sector 1, Bucuresti”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!