AcasăNewsRataciti din cauza cetii, in Constanta, au fost gasiti dupa cateva ore...

Rataciti din cauza cetii, in Constanta, au fost gasiti dupa cateva ore de cautari

La doua saptamani de la accidentul aviatic din Apuseni, a fost din nou nevoie de interventia reprezentantilor pentru situatii de urgenta, de aceasta data in Constanta, unde doi barbati au anuntat la numarul unic de urgenta, 112, ca s-au ratacit, din cauza cetii dense.

Oamenii au incercat sa se descurce singuri, in conditii meteo dificile, insa cand au realizat ca si-au pierdut orice urma de reper au cerut ajutorul autoritatilor. Apelul lor a ajuns in atentia reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea. salvatorii au pornit catre zona mentionata de catre cei doi barbati, care au mentionat ca se afla langa un stalp de inalta tensiune si chiar au reusit sa gaseasca codul de identificare al acestuia, ceea ce a ajutat la recuperarea lor.

Chiar si asa, potrivit televiziunilor de stiri, actiunea de gasire a celor doi oameni care s-au ratacit pe un camp din judetul Constanta, undeva intre localitatile Corbu si Sacele, dupa cum a precizat primarul primei comune mentionate, conform Antena 3, a durat cateva ore.

Sursa foto: jurnaluldesatumare.ro

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger