AcasăNewsRASTURNARE de situatie in cazul Madalinei Manole! Dosarul mortii artistei ar putea...

RASTURNARE de situatie in cazul Madalinei Manole! Dosarul mortii artistei ar putea fi redeschis!

Dosarul mortii indragitei Madalina Manole ar putea fi redeschis pentru ca au aparut noi probe care ridica semne de intrebare legate de decesul vedetei. Se pare ca este peste puterea de intelegere a parintilor sai cum a putut fiica lor sa ia o cantitate atat de mare de otrava.

Asadar, instanta va decide daca va incepe din nou urmarirea penala pentru Petru Mircea, dar si a persoanei care i-a procurat flaconul de Furadan, Berta Slav.

Exista foarte multe intrebari care au ramas fara raspuns, chiar si dupa aproape trei ani de la disparitia cantaretei. In afara faptului ca nu se stie cum a putut inghiti atata subatanta otravitoare, exista nedumeriri legate si de faptul ca trupul Madalinei Manole a fost gasit la cativa metri de pahar si de flaconul cu pricina, in conditiile in care decesul ar fi survenit la un minut. Parintii nu inteleg de ce existau sange pe peretii din hol si din bucatarie. De asemenea, este de neinteles cum de vedeta s-a lovit la cap, arata RTV.

Parintii solistei asteapta si acum raspunsuri la intrebarile pe care le au de atata timp. Ei vor ca autoritatile sa ia o decizie corecta cu privire la acest caz. In cursul saptamanii viitoare, Parchetul va stabili daca dosarul mortii Madalinei Manole va fi redeschis sau nu.

Datele de pana acum arata ca Madalina Manole s-ar fi sinucis, iar sotul ei, Petru Mircea i-a gasit corpul neinsufletit chiar in holul casei, pe data de 14.07.2010. Ea si-a pierdut viata chiar in ziua in care ar fi implinit 43 de ani.

Citeste si:

Petru Mircea e in PERICOL! Carmen Harra stie tot: Eu am vorbit cu Madalina Manole! Nu s-a sinucis!

Ion Manole, catre Petru Mircea: „Cand s-a nascut Madalina, erai un spermatozoid la tatal tau!”

Cu cine seamana fiul Madalinei Manole! Pentru prima data la o emisiune televizata! (FOTO)

author avatar
Anca Murgoci
2.724 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger