AcasăNewsRasturnare de situatie in cazul copilului ucis de maidanezi: "Nu s-au prelevat...

Rasturnare de situatie in cazul copilului ucis de maidanezi: „Nu s-au prelevat probe ADN de la Ionut”

Directorul Institutului National de Medicina Legala a dezmintit informatiile potrivit carora s-ar fi prelevat probe din ranile de pe trupul lui Ionut Anghel pentru a stabili daca ADN-ul descoperit este sau nu al cainilor maidanezi – posibilii ucigasi ai micutului de patru ani.

Dan Dermengiu, directorul INML are si o explicatie pentru faptul ca aceste teste nu au fost facute niciodata, pur si simplu fiindca in tara nu exista tehnologia necesara pentru a preleva probe ADN si a se identifica cele de caine si cele de om.

„Nu s-au prelevat probe ADN pentru ca nu s-a solicitat asta. Nu avea sens, la ce ar fi folosit? Nici macar nu avem echipamentul necesar pentru a separa ADN-ul lui Ionut de cel al cainelui. Asta insemna sa aduni mii de maidanezi sa le iei probe. Ionut a murit din cauza ranilor de caini, erau peste o suta de plagi. Eu cred ca era vorba de mai multi caini, chiar si de talie medie. Nu pot face diferenta intre un caine de lupta si maidanez. A murit din cauza hemoragiei masive externe din cauza plagilor. Nu am gasit urme care sa arate ca a fost violat”, a spus Dan Dermengiu, director INML, pentru Antena 1.

author avatar
Alina Costache
1.385 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger