Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Raspunsul unui oficial BNR dupa criticile premierului

Raspunsul unui oficial BNR dupa criticile premierului

Autor:

Spusele premierului, din ziua precedenta, la adresa Bancii Nationale, pe fondul cresterii indicelui ROBOR, au primit o replica.

 

bnr 350x233 Raspunsul unui oficial BNR dupa criticile premieruluiEugen Radulescu, directorul directiei de stabilitate financiara al BNR, a reactionat. “Eu la declaratii politice nu raspund. E o declaratie politica. Ce ar trebui sa ma duc sa-i fac? In primul rand, eu cred ca in momentul de fata discutia despre ROBOR este cu totul disproportionata”, a declarat Radulescu, citat de news.ro, preluat de romaniatv.net.

Deunazi, de la Sucevita, Mihai Tudose spunea ca s-ar putea ca saptamana viitoare sa discute cu guvernatorul. “Cred ca colegii nostri, ai romanilor sau care ar fi trebuit sa fie colegii romanilor de la BNR, cred au fost putin plecati de acasa, fiindca asta era rolul BNR – sa aiba grija sa creasca”, declara premierul cu privire la ROBOR.


1 Comentariu la Raspunsul unui oficial BNR dupa criticile premierului

  1. cobe

    Se afirma,pe nedrept ca bnr ar fi banca nationala si a romaniei.Aiurea,nu este decat nationala,dar nu a romaniei,este o banca co(sic)ndusa de un reprezentant al stapanilor acestei colonii,numita si romania,iar mercenarul din fruntea ei,numit de peste un sfert de veac,nu asculta decat de ordinele externe.Aceasta banca are numai rolul sa apese jugul si mai mult peste gatul locuitorilor coloniei,este drept ca si acestor locuitori le place si nu se revolta.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!