AcasăNewsRares Bogdan vrea sange. Atata poate!

Rares Bogdan vrea sange. Atata poate!

„La razboi de acum! Romania trebuie aparata. Care pe care. Fara prizonieri!”. Ho, nebunule, ca m-ai speriat! Ce-ti casuna asa pe noi, ca nu ti-am facut nimic. Eu stiam ca omul destept isi pune mintea la contributie, iar al prost, la conservat, dar bag seama ca tu nu prea mai iesi din camara.

Auzi indemn la Bogdan „Gura de aur” – la razboi, sa nu luam prizonieri! Asta ori n-are proprietatea termenilor, ori vrea sa vada sange romanesc tasnind din trupuri sfartecate de baioneta Bruxellesului. Mai era unul in weekend pe la Braila care, tot asa, cerea sa curga sange in tara asta. De unde dracu’ ati mai aparut, ma? Ca de la Alexandru Obregia nu s-a raportat vreo evadare… Nu, serios, sunteti mai multi astia care va inchinati la tabloul lui Soros si ziceti seara, inainte de culcare, rugaciunea micului neomarxist!?

Rezolutia Parlamentului European si raportul MCV i-au provocat orgasm lui Rares B. Imediat ce Frans Timmermans si-a terminat pledoaria care incrimina Romania pentru neobrazarea de a refuza pozitia ghiocelului, stindardul onestitatii in televiziune redacta Manifestul. Da, cu M, ca nu-i orice fel de manifest, e un indemn la lupta cea dreapta impotriva hidrei pesediste, e numai a 314-a limba data luna asta pe sezutul prezidential.

Doamnelor si domnilor, in toata splendoarea lui, Rares al lu’ Cozmin: „Pare ca epoca lui Klaus cel Bun si Iertator s-a incheiat. Gata. Au reusit. L-au trezit. Ce va urma? Veti vedea un Om care poate fi mult mai dur, mai agresiv si mai crud decat v-ati fi inchipuit vreodata. Si mai ales veti vedea un Om care nu uita nimic si pe nimeni. Cu prostii, ticalosii si infractorii se pare ca nu se poate decat cu parul. Iohannis a pus mana pe bata de baseball. Gata cu armistitiul. A trecut Ziua Armistitiului (…) Gata. E prea mult. Nu mai putem trai intr-o tara unde hotii striga „hotul” si infractorii fac legi pentru a comite alte si alte infractiuni. La razboi de acum. Romania trebuie aparata. Care pe care. Fara prizonieri”.

Daaa, Omul s-a trezit, viteazul lui Rares e pus pe fapte mari, va taia in carne vie! Sasul cu viza de flotant la Cotroceni i-a urat succes Vioricai Dancila in pregatirile pentru preluarea presedintiei Consiliului Europei: „Este o secunda inainte de ora 12.00 ca sa mergem pentru o pregatire rezonabila pentru presedintia Consiliului si cred ca inca se poate. Va doresc mult succes”.

author avatar
Nicholas Cezar
992 afisari

6 COMENTARII

  1. Rares Bogdan , unitatea de masura a linsului in dos ,poate si in față, unitatea de masura a prostiei omenessti,a tradatorului inconstient, in final ,un bou!

  2. Boanchis, slab scrii nene articolelel second pe care le dai sub pseudonim. Bine, nici alea de baza nu-s mare lucru. Fasaieli a la vadim si barbu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger