AcasăNewsRares Bogdan se da afara singur. Din fratie

Rares Bogdan se da afara singur. Din fratie

Nici daca ar fi navalit rusii peste noi pe sub nasul americanilor, incarcand Transilvania in sacose si facand-o cadou ungurilor, nu ar fi fost atata jale la Realitatea TV. Iote, Oreste nu mai are voie sa iasa pe sticla, iar nebunia asta il doare la patriotism si colegialitate pe Rares Bogdan. Atat de tare, incat vrea sa-si dea demisia.

O fratie care nu intereseaza pe nimeni Nici macar pe medici

Bine, eu ma intreb de ce pierde vremea si nu pleaca mai repede? De ce nu a sters putina pana acum? In urma lui ar fi ramas o televiziune mai curata si mai uscata. Probabil si mai frumos mirositoare.

Istoria „ie veata mea”

Motivele tin de abracadabranta minte a menestrelului care se tanguie pe sub ferestrele Cotrocenilor, ca doar il iubeste pe Iohannis. Sau pe oricine ar ajunge acolo, numai Dragnea sau Tariceanu sa nu fie. Metrosexualul baladist, de Rares Bogdan zic, a simtit nevoia sa se mai bage o data in seama, de parca nu ar fi fost de ajuns cat a miorlait ca un motan in saptamana branzei pe langa istoria nationala. Doamne, cum o mai iubeste el, dar istoria asta, nepasatoare, ii da cu flit si nu va vorbi de el niciodata. Solidar in marlanie si anvergura de avion de hartie a lui Oreste, uite cum batistuta de mort de lux e decis sa plece pentru ca metempsihoticul de Vama Veche nu-si mai poate arata faciesul dezagreabil la Realitatea TV. Asa a hotarat Pastia, directorul postului. Din motive pe care nici Gusa nu le exprima clar, ci doar ca sa nu zica lumea ca n-a vorbit si el.

Conspiratia camasilor negre

Prin targ umba vorba ca are oferte de la Digi24 TV. As e si frumos, pana la urma. Ba chiar asa e regula ca, o data la niste ani, sa mai treci si pe la reciclare daca vrei sa-ti vezi gradul urmator. Daca nu, mori caporal de presa cu aspiratii la sergent. De ce nu se duce la alte televiziuni? Poate pentru ca au inceput si ele sa se trezeasca, ma rog, atat cat s-o putea, si nu au oferte de pupat in fund curtea de la Cotroceni. Poate si pentru ca au vazut cat duce Rares Bogdan la o emisiune. Si nu duce. Chiar daca e greu de crezut, exista si televiziuni care ii dau flit asa, pur si simplu, dintr-un feeling ce nu trebuie explicat. Dar stai, ca nici Oana Stanciulescu nu mai are voie pe post. Nu stiu ce sa zic, pe ea nu puteam sa o remarc nici cand era in prim plan. Mi se parea tot mai mica, pe masura ce, culmea, operatorii faceau cate o transfocare pe ea. Cred, totusi, ca Gusa nu vrea sa spuna adevarul despre Oreste. O fi vorba de conspiratia mondiala a camasilor negre. La guler?

author avatar
Valentin Boeru
3.364 afisari

17 COMENTARII

  1. Televiziunile alea la care nu o sa mearga Rares Bogdan nu s-au „trezit„ de pomana , mai era unul care a declarat ca nu se da nici macar jos din pat fara 5 sute de mii de parai . Stai linistit , nu o sa miorlaie nimeni , la postul la care o sa mearga , pentru infiintarea Partidul Digi 24 dupa modelul uzurpatorului Gusa , asta e cal breaz care musca si da cu piciorul . Foarte bine daca pleaca Rares Bogdan de la Realitatea , multi se intrebau cand vine sorocul tradarii din partea cartitei gusate dirijate de forte obscure de care sa se mandreasca metrosexualii baladisti si caporalii de presa cu aspiratii de sergent !

    • Sunt ultimele zvancniri ale presei de doi bani pe model volsevic de la antena 3 si romania tv inainte sa succombe de tot, se bucura si ei de raul altora. Rares Bogdan se plimba pe la Digi, apoi revine la Realitatea, face super audiente, in timp ce slugoii se prabusesc in mocirla

      • Hahahahahahahaha Ma securistilor, mai rarut, mai rarut…Asteptai de ani de zile sa moara Antena si vad ca ea traieste, cand a facut miting Antena 3 au venit vreo 10.000 de persoane. Cand l-au dat afara pe Rares al vostru au venit 10 persoane, adica tot ratingul Realitatii YV. Se duce la DiGI? Foarte bine – merge tot la o televiziune a STI,. fara audienta. Nu-l lasa Helvig, camaradul lui si SRI fara loc de munca pe Raresica Bogdanel. DiGi este numai bun – inca un post fara audienta…poate i-o scade si mai tare. Adica ramane si DiGI cu 10 persoane in audienta….ca pana acum avea 20.

  2. Ba frate, bine c-a plecat! Cand ii vedeam suieraturile ca de sarpe, din exprimarea sa, si batistuta, mai ales ea, comutam imediat pe alt canal.
    Degeaba se muta la Digi si degeaba spera Digi ca va creste in audienta, sunt prea multe televiziuni de acest gen pe piata iar, oricum, Ciutacu si Gadea nu pot fi detronati.

    • Se bucura slugoii de raul altuia dar capra-i moarta n cotet. Rares Bogdan va face prapad si mai abitir de la Digi. Infractorii sunt prabusiti in tarana, infranti, scuturati de ultimele convulsii inainte sa ajuga la bulau!

      • Personal ma bucur din tot sufletul ca acest nobil ROMAN a iesit cu capul sus,dand lectii multora de curatenie romaneasca-daca tot a fost nevoit s-o faca .Acest jurnalist de exceptie chiar a iubit ce facea,chiar si-a riscat familia,viata,iar acum si locul de munca.Nu am ratat nicio seara cu el si emisiunea lui.Imi va fi dor de toti acesti jurnalisti de exceptie.Admiratie pt Claudiu Popa,dar nu va putea face mai mult.Cand vorbea Pastia mutam postul,iar cand se anunta Oreste imi faceam o oala de cafea pt a sts treaza,Sigur!am pierdut noi toti tot ce mai era curat in televiziuni.De astazi voi ramane doar pe Digi,singurul ramas in lupta.Realitatea? O AMINTIRE!”Multumim „”domnule” Guse,o fi adevarat ce se spune ca te-ai inrosit-nu de jena-caci parca nu-mi vine sa cred.Chiar asa?Felicitari Digi pt achizitie!Nu veti avea de pierdut cu acesti maestrii ai democratiei reale!Acum sa vedeti rating!Alaturi de Cosmin P. vor fi singura forta a noastra de-a mai cerne stirilr false.Cu siguranta nu i-au iubit toti,e de inteles,dar oamenii cinstiti,demni,buni romani le-au fost permanent fideli si recunoscatori.Suntem milioane care va iubim si va vom cauta oriunde ve-ti avea o use deschisa la cei ca voi SERIOSI si DEMNI.Multa tristete,mult gol ramas,dar si multa scarba pt cameleoni.

          • Gherasime ,inchipuit esti tu , vroiai sa faca ca tine cand mijesti ochii umezi la emisiunile pocaitului de la Antena 3 ? Se uita omul dupa ADEVAR , nu pune botul la slugoii si lingaii lui Voiculescu ce a spalat pe creier boschetarii si asistatii din Romania !

  3. La Ciutacu si Gadea se uita aurolacii din parcuri si aia doar cand prin loc la carciuma cu tv 🙂

  4. Macar acești aurolaci beau coniac „Rishon” sau „Carmel” și nu „Schnaps”. 😉

  5. Vezi, de asta e bine sa mai bați cârciumile de cartier, cu TV, după cum le denumeste persoana de mai sus.
    Acum nu e vorba, pe langa mancare proasta cu dublu standard, mai bem si ordinareli nemtesti.
    Bine ca nu am apucat sa înlocuim „Hai noroc!” cu „Prosti!”, dupa cum se ordona, în maniera „blitzkrieg”, în raportul MCV.

  6. Mai bine Latrina 3 ar emite direct din canalizare sa fie cat mai aproape de electoratul de baza 🙂

  7. Nu trebuie uitata adeziunea protobosevica- criptosionista – neopezdelista a expezdelistului farsorul lui Ghița și Vântul, Don Gușe amantul lui Nuți amanta chiorului tanti Puți pretina lui Bica din Costa Rica.

  8. Cine se mai uita la televiziunile hotilor securisti? E minunat sa iti propui sa renunti la ele si sa redevi cat de liber mai poti intr-o tara cu 5 sedii pline cu epoleti intr-un singur cartier… TV sunt doar alte sedii suprapopulate cu bocanci si epoleti, de cele mai multe ori transfrontalieri…

  9. Bracinar , daca tot ai ajuns la indoitura izmenelor , poti sa cobori la prohab si sa-i dai un pupic pe mustati motanului lui Rares . N-are purtari mintale de haznalagiu , doar scuipa cand e iritat si roseste in varful capului , n-are fata de bidon patrat , aduce mai repede a bidon cilindric prevazut cu doua bile de combustibil ecologic , trebuie sarutat duios , cu tandrete …

  10. Cer serviciilor sa elibereze televiziunile. Domnu Coroiu sa iasă la pensie de la securitate.. Moshe Chiriac, shalom, prea mult ghifiltafish. Mai serviți și sarmale românești. Moshe Chieleanu. Dați doamne sondaje pe bune pe nr locuitor nu nr arginti. Ateului Cetepulescu. Domnule ateu vreau să-ți amintesc ca ateismul a fost învins în 89 când parintele Galeriu a stintit Piața Univ. cu Tatăl Nostru. Adventistului Gadea mai ficior slaveste Fagarasii ca se întorce în gropi rezistenta și nu hai pupa în cur oculta.Donului Guse și don Ghiță din Serbia. Eu știu ca a-ți trădat neamul. Dar pe Dumnezeu nu-l poți trăda. Revino în tara fa închisoare ot neam, vindeți televiziunile la romani de sânge și anulați partizanat cu străinii. Străinul te vinde ca pe Iuda. După ce va vindeți sufletul urmează doar rătăcirea.Suicidul spiritual. Ateului de la B1. Peste puține ore Catedrala Neamului o sa fie sfințită. Romanii au pus toți cărămizi de mântuire. Unii fizic au zidit, alții prin empatie au donat bani, alții ca mine am zidit spiritual Catedrala. Tu nu ai făcut altceva decât sa furi cărămizi de suflet aruncând muci în credință, străbuni, romanism, latinitate, tradiții, obicei. Sa va fie rușine la
    toti!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger