AcasăNewsRares Bogdan, menestrelul lui Iohannis

Rares Bogdan, menestrelul lui Iohannis

Dupa mintea realizatorului „Jocuri de putere”, teutonii s-au nascut intre Carpati, la poale de munte

Micul vultur plesuv care ma ameninta sa nu uit sa iubesc Romania chiar si cand nu ma uit la emisiunea lui, si chiar nu ma uit, da iar de-azvarlita cu vorbele. Scrie pe blogul lui, pe Facebook sau pe unde face el exercitii de gudurat politic, scrie, zic, „m-am saturat de sarut mana, Boierule!”

Dupa mintea realizatorului „Jocuri de putere”, teutonii s-au nascut intre Carpati, la poale de munte

Este o lauda gretoasa la adresa lui Iohannis, care a aratat cartonasul rosu spre UE cand a fost sa vina vorba de suspendarea vizelor romanilor pentru Canada. Iar el, Rares Bogdan, s-a simtit „liber si vertical ca roman in fata unui Bruxelles care ne desconsidera”, si tocmai de aia a racnit „m-am saturat de sarut mana, boierule!”. De data asta cu „b”, nu cu „B”. Deci, nu era vorba de mine.

Printre Fanar si gaini

Trubadurul lui Iohannis face o intorcere in istorie si baga la gramada imperii, epoca fanariota si alte cotloane istorice doar cat sa iasa la liman cu capul plecat pe care sabia nu-l taie. Poti sa-i explici bufonului cu batista de mort in buzunarul de la piept ca orice cap plecat e mai usor de taiat? Poti, dar el trebuie sa ajunga la zicala asta dupa care isi coordoneaza textul, ca sa puna si mandrie, si onoare, orbind prostimea cu elocinta lui. Ma intreb, intre paranteze fie zis, ce-ar scrie daca ii bag in cap ca zicala la moda, dupa o vizita la DNA, este „cine sapa gropa altuia ajunge departe”? Sau ca, dupa toleranta lui Iohannis fata de cuplurile gay, este trendy sa spui ca „cine se culca cu gainile e clar ca nu o face pentru prima oara”?

Puiul de dac Klaus

Ca un bun tamplar al limbajului de lemn cu tente patriotice, Rares Bogdan incearca sa convinga ca, de cand cu Iohannis si interventia lui mareata, s-a dus vremea lui „sarut mana, boierule, mai poftiti pe la noi, va dam si nevasta si camera din fata”. Pacat! Noroc ca a scris cu „b”, ca ma infiintam la usa lui macar pentru o incercare. Gata, a intarcat balaia, de acum inainte Romania are demnitate. Te pomenesti ca tocmai din mandrie si onoare Lazar Comanescu, ministrul de Externe, a dat fuguta sa se vada cu omologii lui din UE inainte chiar de anuntarea succesului lui Trump. De capul lui sau trimis de Iohannis? De drag sau de pupat in fund o Europa care s-a alarmat de succesul lui Trump? Gandeste profund Rares Bogdan: „a venit un tip cu sange german, si-a deschis vena si am vazut cu totii ceea ce parea imposibil la alti presedinti, care au executat batand din calcaie tot ce porunceau stapanii noii ordini: sangele e romanesc!” Da, Bogdane, asa e. Cum te cheama puiule de dac? Klaus, maria ta!

PS. Cand mai vezi semnatura asta, spune „sarut mana, Boierule”! Pot mai mult, dar acum te-am iertat, e postul Craciunului.

author avatar
Valentin Boeru
2.746 afisari

2 COMENTARII

  1. Povestea de Hollywood care iti aduce bani! Vei vedea ca suntem seriosi! Proiect B: uimitor! Cea mai buna echipa pentru Hollywood! Rapid! Hollywood e aici! Castiga si tu bani! Proiect B: unicat si senzational! Vrem sa ajungem la Hollywood! Solicita acum detalii la adresa de email getacoarfa@yahoo.com

  2. RAREȘ BOGDAN, ESTE ÎN GENERAL, UN PERSONAJ CU MAI MULTE FAȚETE, ÎN CELE MAI MULTE CAZURI, PREZENTÂND, ÎN PUBLIC, FAȚETA PATRIOTICĂ PE CARE O FLUTURĂ CU ARGUMENTE CARE AU DEVENIT DE NOTORIETATE( A SE VEDEA CHESTIUNEA CU PAȘAPORTUL,ETC.). ÎN ACESTĂ SITUAȚIE,ÎN CARE FAȚETA PATRIOTICĂ ESTE DEJA DE NOTORIETATE, PERSONAL AM FOST EXTREM DE NEPLĂCUT SURPRINS ATUNCI CÂND FAȚETA PATRIOTICĂ A FOST ÎNLOCUITĂ CU FAȚETA ,,GHIOCELULUI”. CA ZIARIST, DUPĂ UMILA MEA PĂRERE,ACESTA A DEȚINUT ȘI DEȚINE, O CANTITATE MARE DE INFORMAȚII LEGATE DE IOHANNIS.DECI, ACESTA CUNOAȘTE FAȚETA MĂRȘAVĂ A LUI IOHANNIS, FAPT PE CARE CESTA ÎL IGNORĂ CU DESĂVÂRȘIRE ȘI CONTINUĂ, FĂRĂ OPRELIȘTI ȘI ODIHNĂ, CELE MAI JOSNICE PLECĂCIUNI FAȚĂ DE IOHANNIS ȘI CSOLOS(CIOLOȘ). PRESUPUN CĂ ARE INTERESE PERSONALE MAJORE PENTRU DANSUL PE CARE-L FACE PE MUZICA SÖRÖȘISTĂ. EL TREBUIE SĂ FACĂ ALEGEREA ÎNTRE A SIMȚI A GÂNDI ȘI A SE COMPORTA CA UN PATRIOT ROMÂN – AȘA CUM SE PRETINDE – SAU SĂ-ȘI DEA JOS DEFINITIV MASCA DE PATRIOT ȘI SĂ-ȘI PUNĂ – CA OM CINSTIT CE SE PRETINDE – DEFINITIV MASCA DE SLUGĂ UMILĂ, DECI,LINGUȘITOARE, DECI DEZGUSTĂTOARE.PARCĂ-I VĂD FAȚA LIVIDĂ ȘI JENA ÎNVINSULUI,DIN TIMPUL EMISIUNII CU REPREZENTANȚII PARTIDULUI ROMÂNIA UNITĂ, CÂND ACEȘTIA ȘI-AU EXPRIMAT CONVINGERILE DEMOLATOARE, ÎN LEGĂTURĂ CU GUVERNUL CSOLOS, DECI IMPLICIT DESPRE IOHANNIS. ORICUM ACEST PERSONAJ(MĂ ABȚIN DEOCAMDATĂ DE-AL NUMI INDIVID), FACE PARTE DIN CUIBUL DE VIESPI DE LA CLUJ-NAPOCA. NU ÎNȚELEG CUM DE GUȘĂ, CARE ESTE DIN CÂTE AM AFLAT PATRONUL SAU ACȚIONARUL PRINCIPAL AL POSTULUI REALITATEA TV, ȘI CARE ARE VOCAȚIE ȘI COMPORTARE DE PATRIOT ROMÂN, SUPORTĂ ASEMENEA COMPORTAMENT. MAI ESTE POSIBIL SĂ AUZIM DE BINE?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger