AcasăNewsRares Bogdan, atacat la nevasta si la sarcina

Rares Bogdan, atacat la nevasta si la sarcina

Europarlamentarele se pot intoarce impotriva ca un bumerang

Baietica asta numarul unu pe listele liberalilor la europarlamentare confunda ratingul cu voturile. Confunda si multimea de gura casca adusa cu autocarul la miting cu putinii telespectatori pe care ii avea la Realitatea TV, cand vindea patriotismul la legatura. Il dadea ieftin. 25 de bani pentru olteni, pentru ca astia au patriotismul lor, 20 de bani legatura pentru moldoveni, pentru ca astia, dupa ce s-au batut cu toate liftele, nu se mai lasau impresionati de el si de Iancu de Hunedoara si 10 bani la Bucuresti, pentru ca baietii de pe malurile Dambovitei preferau filmele hard porno, nu si emisiunile de pupat in fund Tinutul Sasilor.

Europarlamentarele se pot intoarce impotriva ca un bumerang

Mie mi se pare ca lui Rares Bogdan i s-au cam terminat bateriile si repertoriul. Aura de sfant liberal i s-a pleostit si-i atarna pe-o ureche, iar basii de la acordeonul de campanie ii suna tot mai ragusit. Nu mai reuseste sa capteze atentia auditoriului nici daca, in spilhozen si cu ciorapei pana la genunchi, ar canta iodlere in duet cu Fuego pe la mitingurile liberale.

Daca nu apari la ziar, nu existi

Acum, patriotul asta feroce, aparut intr-o conjunctura neprilenica Romaniei, crede ca nenorocita asta de campania electorala s-a luat cu el de piept si-i da palme cu piciorul. Nu e drept, domnule, nu e drept, aud ca s-ar fi lamentat mascariciul purtator de vesta galbena pe la mitinguri. Dusmanii sa se ia de el, dar nu de familie. Sa se ia de crezul lui liberal – apropo, Bogdane, tu chiar crezi sau e tot la misto, ca la emisiunea cu alegerile din 2014? – nu de nevasta.

Menestrelul lui Iohannis radia de fericire in Tinutul Sasilor

Nu pot sa-mi dau seama la ce se refera, n-am auzit nimic de chestia asta in mod oficial si nici nevasta-sa nu stiu sa fi scris vreun rand de revolta pe undeva. Pe pereti la metrou nu am vazut nimic si nici in New York Times nu apare vreun cuvant. Or, daca e un ziarist mare, asa cum ii place sa se creada, ar fi trebuit sa stie ca, daca nu apari in New York Times, inseamna ca nu existi.

O tona de reprosuri

S-au luat, deci, de nevasta. Nu se stie cine. Cazacii de pe malurile Donului? Rusii din Novosibirsk? Cine s-a luat, Maestre al vorbelor de pe langa istorie, de sotie? Si ce sa spuna? Ca nu stie sa faca ciorba de burta? Ca n-are talent la afumatul porcului? Ca-ti toarna in pahar din stanga, peste mana? Ca a plecat cu prosoapele din hotel pentru ca ii placea monograma? Ca spala servetelele de masa, alea de hartie, ca sa le foloseasca la fiecare Craciun? Ca le-a tocit elvetienilor zapada cand a mers la schi cu tine? Ca nu stie de ce ti se spune ca esti metrosexual?

Rares si Florina poveste de dragoste cu vin si bere dupa ciorba

Ca ti-ai facut un tic din a-ti pipai batista de la piept in loc s-o tii de mana? Ca folosesti parfumuri efeminate si deodorante proaste, care-i imput casa? Ce sa-i reproseze, Excelenta? Ca nu te aplauda la televizor, ca o sotie supusa si mandra ca pe barbatul ei il arata lumea cu degetul, pe strada? Ca nu s-a imbujorat suficient cand i-ai premiat rochia, in public, de lumea subtire, crescuta si educata la oras, a vrut sa fuga din sala de rusine?

Nasul Klaus

Mascariciul liberal nu este de oprit. Spune si ca nevasta-sa este inscarcinata. Si? Pe cine ar interesa chestia asta? Maestre, nu e vina ei. Am citit eu intr-o carte ca asa se intampla in anumite situatii. Dupa aia am vazut la Animal Planet despre ce este vorba, ca nu te pui cu natura, nu? Dar nici asa nu cred ca trezeste vreun interes. Si care este legatura dintre sarcina nevestei si europarlamentare? Ce, daca o sa fie baiat o sa-l botezi „Strasbourg”? Sau „Bruxellesa, daca o sa fie fata? Sau te pomenesti ca vrei sa-l pui nas pe Klaus Iohannis si ai inceput sa bati apropouri ca sa fie darul pe masura? O functie pentru finul, o afacere pentru fina si o casa pentru ala micu’. Poate sa fie una din alea sase, nu?

Ce de-a victime!

Una peste alta, totul este o mascarada. Rares Bogdan o da pe drame de consum, la cornet, precum semintele, in speranta ca impresioneaza si poate nu uita lumea de el pana la alegeri. Pozatul in victima intotdeauna i-a iesit perfect. Intai, victima a PDSR, cand taica-su era director al Combinatului de produse sodice de la Ocna Muresului. De parca nu i-ar fi placut. Acum, victima a PSD, cu acelasi tata director al Parcului Industrial Ocna Mures, dupa ce a falimentat combinatul. De parca nu i-ar cadea bine functia. Si inca o data victima a PSD, care spune ca in fata Angelei Merkel a stat cam frant de sale si cu capul cam plecat. De parca nici asta nu i-ar fi placut.

author avatar
Valentin Boeru
4.597 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger