AcasăNewsRaportul, publicat la o zi cand s-a aflat ca ministrul Justitiei propune...

Raportul, publicat la o zi cand s-a aflat ca ministrul Justitiei propune revocarea sefei DNA

Tudorel Toader: ”Nu credeam ca impactul va fi atat de mare". Declaratia merge perfect la finalul unei demisii de bun simt - singura care s-ar asorta cu gratierea mascata patronata de actualul ministru al Justitiei

Documentul in baza caruia oficialul guvernamental propune, practic, revocarea Laurei Kovesi din fruntea DNA-ului poate fi citit de opinia publica, incepand de vineri dupa-amiaza, dupa ce este descarcat in prima faza de pe site-ul Ministerului Justitiei.

In conditiile in care, pana sa anunte, in declaratia de presa sustinuta joi seara, ca declanseaza procedura de revocare a procurorului-sef al DNA, ministrul Toader spusese ca Raportul privind activitatea manageriala la Directia Nationala Anticoruptie avea sa fie postat pe pagina electronica a Ministerului Justitiei, acest lucru s-a intamplat abia in aceasta dupa-amiaza. Si asta pentru ca, vreme de mai multe ore, site-ul MJ a fost nefunctional.

(captura site MJ)

“Din cauza numarului mare de accesari, site-ul Ministerului Justitiei este temporar nefunctional”, este explicatia ce apare pe pagina just.ro, inaintea unui foarte scurt comunicat de presa, ce suna astfel: “In data de 22.02.2018, ministrul justitiei, prof. univ. dr. Tudorel TOADER, a prezentat, la orele 18.00, sediul Ministerului Justitiei, sala de consiliu, Raportul privind activitatea manageriala la DNA.
Raportul si anexele pot fi consultate AICI.”

Raportul in cauza poate fi descarcat AICI.

Joi seara, Toader anunta ca va trimite raportul, ionsotit de propunerea de revocare a sefei DNA-ului, atat sectiei de procurori a CSM-ului, cat si sefului statului, „pentru a decide, conform competentelor legale”.

320 afisari

4 COMENTARII

  1. Vai,ce mai zumzet,ce mai fosgaiala,ce mai bazait se aude din partea mafiei coloniale(un fel de apa de colonie cu miros de hazna veche).Au sarit ca arsi membri mafiei statale a coloniei romanica,asteptam rectiile ambasadelor stapanasilor si stapanului cel mare deoarece trimisul ultimului,cu toate ca a trecut pe la toti supusii,nu a reusit mare lucru,dar in ultima instanta situatia scapata de sub control poate fi rezolvata de gubernator,asa ca nu mai plangeti degeaba.Tatelul de la justitie a dovedit ca stie materia la nivel universitar,a avut rabdare multa si a descris starea in care se afla asa zisii magistrati-procurori(o aberatie ce se gaseste numai in aceasta colnie) din dna,le-a dat-o la temelie in modul cel mai profesional cu exemple irefutabile mai mult futabile.Ne trebuie trei de Tudor,unul la parchetul general,altul la dna si ultimul la diicot,sau numai unul la un singur parchet ca in statele democratice.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger