Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Raportul, publicat la o zi cand s-a aflat ca ministrul Justitiei propune revocarea sefei DNA

Raportul, publicat la o zi cand s-a aflat ca ministrul Justitiei propune revocarea sefei DNA

Autor:

Documentul in baza caruia oficialul guvernamental propune, practic, revocarea Laurei Kovesi din fruntea DNA-ului poate fi citit de opinia publica, incepand de vineri dupa-amiaza, dupa ce este descarcat in prima faza de pe site-ul Ministerului Justitiei.

 

toader 2 350x233 Raportul, publicat la o zi cand s a aflat ca ministrul Justitiei propune revocarea sefei DNAIn conditiile in care, pana sa anunte, in declaratia de presa sustinuta joi seara, ca declanseaza procedura de revocare a procurorului-sef al DNA, ministrul Toader spusese ca Raportul privind activitatea manageriala la Directia Nationala Anticoruptie avea sa fie postat pe pagina electronica a Ministerului Justitiei, acest lucru s-a intamplat abia in aceasta dupa-amiaza. Si asta pentru ca, vreme de mai multe ore, site-ul MJ a fost nefunctional.

preciz 350x147 Raportul, publicat la o zi cand s a aflat ca ministrul Justitiei propune revocarea sefei DNA

(captura site MJ)

“Din cauza numarului mare de accesari, site-ul Ministerului Justitiei este temporar nefunctional”, este explicatia ce apare pe pagina just.ro, inaintea unui foarte scurt comunicat de presa, ce suna astfel: “In data de 22.02.2018, ministrul justitiei, prof. univ. dr. Tudorel TOADER, a prezentat, la orele 18.00, sediul Ministerului Justitiei, sala de consiliu, Raportul privind activitatea manageriala la DNA.
Raportul si anexele pot fi consultate AICI.”

Raportul in cauza poate fi descarcat AICI.

Joi seara, Toader anunta ca va trimite raportul, ionsotit de propunerea de revocare a sefei DNA-ului, atat sectiei de procurori a CSM-ului, cat si sefului statului, “pentru a decide, conform competentelor legale”.


4 comentarii to Raportul, publicat la o zi cand s-a aflat ca ministrul Justitiei propune revocarea sefei DNA

 1. cobe

  Vai,ce mai zumzet,ce mai fosgaiala,ce mai bazait se aude din partea mafiei coloniale(un fel de apa de colonie cu miros de hazna veche).Au sarit ca arsi membri mafiei statale a coloniei romanica,asteptam rectiile ambasadelor stapanasilor si stapanului cel mare deoarece trimisul ultimului,cu toate ca a trecut pe la toti supusii,nu a reusit mare lucru,dar in ultima instanta situatia scapata de sub control poate fi rezolvata de gubernator,asa ca nu mai plangeti degeaba.Tatelul de la justitie a dovedit ca stie materia la nivel universitar,a avut rabdare multa si a descris starea in care se afla asa zisii magistrati-procurori(o aberatie ce se gaseste numai in aceasta colnie) din dna,le-a dat-o la temelie in modul cel mai profesional cu exemple irefutabile mai mult futabile.Ne trebuie trei de Tudor,unul la parchetul general,altul la dna si ultimul la diicot,sau numai unul la un singur parchet ca in statele democratice.

 2. Portocala

  Ce pacat ca nu poate fi plagiat raportul mancsiasi pisda ei asa sefa?

 3. Portocala

  Ce bun era sa dea zdreanta ca e o zdreanta o erata prin care se anulează .

 4. Ficior

  Sa luam raportu sa luam raportu si sa-l aruncam ca pe manifeste sa citeasca toti ce? Mie imi place.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!