AcasăNewsRaportul MCV, gasit intr-o valiza din Teleorman

Raportul MCV, gasit intr-o valiza din Teleorman

Parlamentul European si-a votat bocancul pe gatul Romaniei

Un taran din Teleorman mergea pe camp. Spre deosebire de cel cu pile la Rise Project, care se plimba in cautarea timpului pierdut, asta se plimba chiar degeaba. Nici macar pe proprietatea lui, ci pe cea a Uniunii Europene, caci Romania nu-si mai apartine. A gasit si el o valiza, caci in Teleorman valizele cresc la tot pasul. Cum abia terminase cursurile intensive de engleza in cadrul unui program european tinut in spatele birtului, si-a dat imediat seama ce contine valiza. Era raportul MCV care privea Romania. A sunat un prieten taran din Parlamentul European si i l-a trimis ca sa-l citeasca in plen, ca sa aiba oamenii aia cu ce sa dea in cap romanilor.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagklaus iohannis title=Klaus Iohannis data wpil keyword link=linked>Klaus Iohannis<a> nu a resit sa si apere vreodata tara Au fost doar jocuri vopsite in patriotism fals

Nu e de joaca, nu e de gluma. Rezolutia  e serioasa, e grava si e trista ca Iohannis cand isi aduce aminte de dosarele care i se scot la suprafata. Daca nu ar fi atat de impanata cu tampenii, as zice ca este aidoma dosarului Rise Project, dar rezolutia Parlamentului Euopean e mult mai tare. Cum le mai brodesc astia!

Comisia de la Venetia. Program de vizitare

Ne pocneste UE peste ceafa de ne lasa statul de drept privind cu plombele in gol. Dialogurile cu Bruxelles tin de antologia umorului, dar europenii n-au atat talent si nici subtilitate ca sa priceapa. Tu ii spui ca nu mai vrei sa fii tratat ca cetatean de mana a doua, Bruxelles iti raspunde cu legi impotriva fumatului.

Timmermans olandezul care cand vorbeste despre Romania vede doar portul Constanta pe care l vrea pentru ai lui

Tu ii reprosezi dublul standard de calitate, Europa iti spune ca mai trebuie sa pompam niste bani in ONG-uri. Tu ii atragi atentia ca suntem egali in drepturi cu toti ceilalti, Bruxelles iti raspunde ca am facut o prostie dand-o jos pe Kovesi. In materie de justitie, degeaba ii arati ca nicio decizie nu este luata fara acordul Curtii Constitutionale si al Comisiei de la Venetia, Europa, cu gandul la Venetia, crede ca te referi la Palatul Dogilor si iti recita programul de vizitare.

Orbi si surzi

Este incredibil tupeul europenilor reuniti in Parlament. S-au avantat in discursuri si in acuzatii privind evenimentele din 10 august, aruncand in spatele jandarmilor toate nefacutele, dar niciunul nu a venit cu vreun capetel de proba. Culmea este ca europarlamentarii lui peste – nu-mi retrag cuvintele si nici nu le dau alta fata – se bazeaza pe relatari #rezist, bine stropite cu veninul Monicai Macovei. Niciunul nu a avut minima curiozitate sa astepte rezultatele anchetei efectuate de Parchetul General si abia dupa aceea sa acuze.

Pe Monica Macovei nu o intereseaza Romania prea tare ci doar mandatul pe care il poate lua de pe urma ei

Si n-ai cum sa nu razi de neghiobia rezolutiei. In Piata Victoriei au actionat jandarmi, dar autorii au vazut numai politisti. Cata baza poti pune pe atitudinea unor parlamentari afectati emotional cand erau dispersati huliganii, dar complet impasibili cand cativa jandarmi au fost la un pas de a fi linsati?  Pe ei nu ii intereseaza fleacurile astea, ci doar sa dea cu Romania de pamant, in speranta obtinerii unui alt mandat.

Terminati cu prostiile!

Dar toate astea sunt nimic pe langa peroratiile despre statul de drept. Sigur este vorba de cel din mintea lor. Modificarile aduse legilor justitiei trebuie sa obtina avizul Comisiei de la Venetia si al Curtii Constitutionale. L-au obtinut, de intrau judecatorii in fibrilatie de cate ori s-a intors la ei legile astea.  Sau e nevoie de molifte si sfestanii, ca sa zica si Papa ca pot intra in circuit? Intrebarea este nu in ce lume traim, ci in ce fel de lume suntem trimisi sa traim? Una ghidata de dogme false, de vise iluzorii cu o Europa unita si armonioasa? Armonioasa cu cine? Unita cu ce? Sunteti orbi, terminatii cu prostiile!

Unde-s banii?

Culmea este ca europarlamentarii care au intocmit rezolutia nu au scos o vorba despre protocoalele incheiate de ani de zile intre justitie si serviciile de informatii.

Europa si a votat bocancul pe gatul Romaniei

Te pomensti ca nu exista, le-om fi visat noi. Cum poti sa imputi Romaniei ca modificarile aduse legilor justitiei ar duce la lipsirea acesteia de independenta, cand judecatorii erau si inca mai sunt tinuti in sah de cateva mii de dosare existente in arhiva SIPA? Era mai bine inainte, cand procuroii primeau rechizitoriul gata facut de SRI, iar judecatorii asteptau plicul galben cu condamnarea? Cand inculpatul si nici aparatorii nu aveau acces la probe? Atit timp cat UE considera ca lucrurile asta au fost normale, de ce nu le-a aplicat niciodata in tarile ei? Perfida, Europa nu va recunoaste nciodata ca ii convine de minune jocul asta. Pe de o parte ne zambeste, evident fals, pe de alta da cu noi de pamant, ca nu cumva sa ne treaca prin cap sa cercetam afacerile ei in Romania, cu miliarde de euro disparute fara urma din tara.

author avatar
Valentin Boeru
2.077 afisari

15 COMENTARII

  1. Realitatea este ca UIE a introdus protocoalele sri cu parchetele si instantele,ce nu se vede acum foarte clar?,altfel mu le aparau,pe protocoale,cu asa inversunare.Daca dispar protocoalele stapanii Coloniei nu mai pot da ordine cine sa fie condamnat si cine sa fie lasat sa fure miliarde din colonie pentru ei.Acum ca arama si-au dat-o pe fata si se vede ca o pecingine cu cosuri purulente pot sa ma hotarasc,de fapt sunt hotarat,sa militez pentru roexit.Nu stiam de ce perfidul albion s-a hotarat sa scape de aceasta mafie din uie,si-au dat seama ca mai tarziu vor fi in galeata si nu mai pot face nimic.

  2. Cobe , chiar nu realizezi ca enoriasii se distreaza copios si nu se mai opresc din ras cand incepe bocitoarea de serviciu repertoriul de la Sapanta ?

    • Din nefericire,sau din fericire pentru unii ca voi,este necesara bocirea mortilor,macar pentru eliberarea durerii si echilibrul psihologic-o spun cercetatorii de gen din perfidul albion.Acum nu mai avem ce boci,doar mortii de pe sosele,iar vina cea mai mare o are un personaj lugubru ce a transmis romanilor,ca doar a fost la putere peste 20 de ani ca ministru al transporturilor,presedinte=guvernator al Coloniei,ca tara nu are nevoie de autostrazi-ordin de la UIE.Cine nu vede nici nu crede,dar se poate informa daca vrea.

  3. In spatiul Uniunii Europene se aplica regulile europene. Doar grupul de la teleorman mai e de alta parere, singuri, izolati, toti dau in ei, striga ca ii persecuta UE 🙂 Pai nu va mai place UE nene, nu vreti MCV emigrati in rusia ca acolo nu e MCV si lasati-ne pe noi romanii adevarati in pace

    • regulile europene prevad conducerea tarii de catre grupuri oculte, reprezentate de serviciile secrete? daca e asa, vreau Romexit, imediat!

    • CCR: DECIZIILE MCV SUNT OBLIGATORII ! Decizia nr. 2 din 11 ianuarie 2012 , publicata in Monitorul Oficial nr.131 din 23 .02.2012, articolul 184 , aliniat 4 : ” CALITATEA DE MEMBRU AL UNIUNII EUROPENE IMPUNE STATULUI ROMAN OBLIGATIA DE A APLICA ACEST MECANISM SI A DA CURS RECOMANDARILOR STABILITE IN ACEST CADRU ! ”

  4. Ion A., stai cam rau la capitolul gramatica romaneasca , ca sa scapi de indoieli si obsesii cu grupuri oculte reprezentate de serviciile secrete, emigreaza unde te trimite Nina , ai Romexit , gaze la discretie pe timpul iernii si raiul pe pamant garantat . Lasa-ne pe noi europeni si fa-ne in ciuda ca ai dobandit cetatenie eurasiatica . Dasfidanya si la gara … !

      • Florine , Romania nu face parte din Europa ? Priveste-te in oglinda si scuipa cretinul , ai grija ce postezi ca te pomenesti cu 5 milioane de Cristosi si Dumnezei de la cei plecati in Uniunea Europeana , basca de la rudele ramase in tara . Pentru 3 milioane de asistati sociali nu trebuie sa sufere un popor de 18 milioane de suflete si nu esti purtatorul de cuvant al ocultului Ion A . Nu cumva postezi cu nick-uri diferite si esti trompeta ruginita de serviciu din Tiraspol ? Daca mai continui sa jignesti iti taiem disciplinar portia de hleb , samagon , mahoarca , dude si stevie de ai sa defilezi ca fotomodel pentru Botezatu . Panimaesi ?

  5. La 1 decembrie 2018 , in ziua implinirii Centenarului Marii Uniri , cu atatea schelete in dulap , dosare penale si „realizari „ in MCV , presedintii Senatului si Camerei Deputatilor vor avea tupeul sa tina discursuri sforaitoare la Alba-Iulia sau Bucuresti sau se uita dupa uluci si servesc fasolea cu carnati in cadrul restrans evitand baia de multime si huiduieli ?

  6. Deocamdata MCV e o valiza dar curand or sa inceapa amenzile si sanctiunile financiare de la UE, sa vedem atunci de unde o sa mai platim pensiile si salariile? Ca din UE nu putem iesi ca romanii nu vor si europenii or sa ne arda la buzunar rau de tot pana ne vine mintea la cap

  7. ART. 148
    2) Ca urmare a aderăii, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum si celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate fată de dispozitiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.
    (3) Prevederile alineatelor (1) si (2) se aplică, in mod corespunzător, si pentru aderarea la actele de revizuire a tratatelor constitutive ale Uniunii Europene.
    (4) Parlamentul, Presedintele Romaniei, Guvernul si autoritatea judecătorească garantează aducerea la indeplinire a obligatiilor rezultate din actul aderării si din prevederile alineatului (2).

  8. De 2 mii de ani si de mai bine populatia de pe aceste meleaguri a fost infestata cu tradatori,lasi si mai ales mercenari in solda unor puteri straine.In prezent colcale netul cu astfel de personaje,daca nu le convine ca lumea a inceput sa inteleaga mersul acestei Colonii spre groapa incep saexplice ca UIE este,UIE face si desface dar omite sa arate realitatea=suntem sub stapanirea brixelleza drastice,ne-au distrus economia ca sa intram,sa ne primeasca pe post de Colonie in UIE,daca nu credeti cititi toate contrangerile,ordinele primite in acest sens.Exemplific doar o minuscula parte=PSAL I,II,III si urmatoarele,primite de Ciorbea,implementate de Vasile si Isarescu,toti prim ministri,iar cel care s-a ocupat de asa zisa comisie a indeplinirii,la inceput scriptice,masurilor odioase a fost basescu.Bineanteles ca,odata semnate actele,au fost executate o perioada mai indelungata decat mandatele acestor personaje,pentru ca era foarte mult de distrus sau vandut pe doi bani gauriti.Si acum vin unii sa-mi spuna ce benefic este aceasta Poarta Inalta de la bruxelles,mai corupta decat cea Otomana,sovietica sau habsburgica.Odata economia distrusa a trebuit sa plece din fosta tara romaneasca peste 4 milioane de romani.Cum sa uiti asa ceva,ori nu cunosti,ori esti platit cu 2 arginti cocliti ori ai consumat prea multe energizante si alte substante ce ataca materia cenusie,procesul fiind ireversibil.

  9. Putin deja a pregatit racheta care o sa distruga Bucurestiul. A pus-o la pastrare la racoare in hangar. Cum aude Roexit cum apasa pe buton. Happy nuclear winter!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger