Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Raport. Comisia de ancheta privind alegerile pregateste concluziile

Raport. Comisia de ancheta privind alegerile pregateste concluziile

Autor:

Senatorii si deputatii care fac parte din Comisia parlamentara infiintate pentru a face verificari in privinta unor aspecte ce tin de prezidentialele din 2009 se intalnesc in cursul acestei zile pentru a dezbate si pune pe hartie raportul final al activitatii forului.

 

Florea Oana 375x500 Raport. Comisia de ancheta privind alegerile pregateste concluziileConcret, se vor trece negru pe alb concluziile parlamentarilor din Comisia condusa de catre deputata social-democrata Oana Florea, concluzii care ulterior vor fi prezentate plenului, pentru ca toti alesii neamului sa ia act de ideile desprinse in urma studierii documentelor studiate pe durata celor aproape patru luni de activitate, dar si a audierilor care s-au facut.

sursa foto: cdep.ro


1 Comentariu la Raport. Comisia de ancheta privind alegerile pregateste concluziile

  1. Emil Aluas

    Stimata D-ra Florea: Am scris despre D-vostra ca fiind o exceptie in PSD (pe care nu-l iubeste nimeni in aceasta tara). Rezultatul Comisiei pe care o conduceti este unul Excelent. Dar oare se va finaliza ceva spre pedepsirea celor TOTI PDL-istii care au particpat atunci–si participa si in prezent–, la astfel de nelegiuri care ne trage tara spre o republica bananiera ?. Poate nu aveti un raspuns. Dar, FELICITARI oricum !. Cu stima, Prof. Emil Aluas, Activist Politic, Presedinte-Fondator, Fundatia PRO WEST, Cluj-Budapesta. Blog: emilaluas.blogspot.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!