AcasăNewsRaniti si persoane date disparute - constructie prabusita la Tel Aviv (VIDEO)

Raniti si persoane date disparute – constructie prabusita la Tel Aviv (VIDEO)

O operatiune de salvare de amploare menita sa scoata cat mai repede la suprafata persoanele surprinse de bucatile unei cladiri peste care a cazut o parte de macara a adus la locul accidentului – un santier din Tel Aviv- mai multe echipaje de medici si pompieri.

UPDATE: Bilantul incidentului ce s-a produs orele trecute pe un santier aflat in nordul celui de-al doilea oras ca marime din Israel s-a mordicat. In sensul in care s-a constatat, din pacate, faptul ca un om si-a pierdut viata in urma prabusirii parcarii supraetajate. Totodata, conform haaretz.com, care citeaza surse din randul politiei locale, in jur de 20 persoane au suferit leziuni, in timp ce alte patru fiind si la acest moment pe lista celor dati disparuti.

––

Din datele facute publice de presa locala pana la aceasta ora, ar fi vorba despre 15 persoane ranite si despre alte sase sau sapte despre soarta carora nu se stie nimic. Cifrele variaza, situatie de inteles avand in vedere ca este vorba despre o actiune in plina desfasurare. cat priveste soarta ranitilor, se pare ca nu ar fi vorba despre traumatisme grave, de natura sa le puna viata in pericol.

Pana la acest moment nu se stie cum anume de s-a ajuns ca mastodontul sa cada peste plafonul acelei pacari supraetajate aflate in constructie, undeva in nordul orasului, ducand la prabusirea sa. Aceste aspecte urmeaza sa fie investigate de catre experti.

[youtube]2Y1tffoQApA[/youtube]

sursa foto/video: youtube

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger