AcasăNewsRaluca Pruna se casatoreste cu Monica Macovei

Raluca Pruna se casatoreste cu Monica Macovei

Daca cineva prezent stie de ce acest cuplu n-ar trebui sa se casatoreasca, sa vorbeasca acum sau sa taca pe veci!

In sfarsit, a iesit la iveala care este rolul ministresei de la Justitie, Raluca Pruna. Nu are nicio treaba cu supraaglomerarea si jegul din sistemul penitenciar. Nici cu salariile mizerabile si grevele gardienilor. Nici cu minciunile pe care le-a turnat la CEDO. N-o intereseaza chestiile astea. Ea are treaba cu faptul ca romanilor nu le plac casatoriile intre persoanele de acelasi sex, fiind prea atasati de valorile lor traditionale. Iar partidele, culmea, ii intarata sa le iubeasca. Pe ele. Pe valori.

Oare cum o face pipi pe roata din spate femeia-mire?

Pare de ras, dar doamna este foarte suparata pe chestia asta. Si eu cred ca are dreptate. Ce fel de cetateni europeni suntem noi daca ne imburicam la casatoriile gay? Ce exemple dam copiilor nostri? Ce va spune despre noi lumea europeana civilizata, in care sexul cu bunici vii sau imbalsamate si copii e la un pas de a fi legalizat?

Puterea exemplului personal

Dacă există cineva care ştie de ce acest cuplu n-ar trebui să se căsătorească, să vorbească acum sau să tacă pe veci!

Cand Marele Carmaci, nu-i spun pe nume, pentru ca o lege idioata votata de schiopii la minte trimisi in Parlament sa ne reprezinte interzice asta, deci, cand Marele Carmaci punea mana pe lopata sarea tara din asternuturi si incepea sa sape. Apoi, cand Marele Carmaci turna primul cancioc de beton pe santier, Romania sarea de pe scaune si incepea sa construiasca. Blocuri, fabrici, hidrocentale, orice. Cand Marele Carmaci aparea cu secera in mana pe camp, Romania zburda vesela prin lanuri si strangea recoltele. Si tot asa. Nu este un elogiu la adresa Maretului Conducator. Este doar puterea mobilizatoare a exemplului personal. Asa cred eu si asa crede toata lumea. Revenind, daca n-a avut exemplul personal, cum sa inteleaga romanul despre ce si cum este vorba cand vine treaba cu casatoriile intre homosexuali, daca n-auzit si n-a vazut in viata lui asa ceva? Daca nuntile la care a luat parte aveau o mireasa imbracata in rochie alba, si nu in blugi si cu barba. Daca la miezul noptii se dansa cearceaful miresei, si nu suspensorul travestitului. Si, fie vorba intre noi, ce dracului sa vezi la un suspensor?

Traiasca nasul Iohannis!

E limpede ca suntem neam de barbari si nu avem chef sa na lasam educati. E limpede ca vrem sa-i facem nervii praf doamnei Raluca. Mie imi miroase ca si cum sarcina ei pe aici e sa ne dea pe brazda, nicidecum sa dea interviuri cu fundal ministeriabil de Justitie sau cu CSM bun de tras in piept cand are ea chef. Trebuie exemplul personal, asta e. Sa o ceara de barbat, domnule, cu curaj, pe Monica Macovei. Sa o ceara? Sa il ceara? Ce nebunie, nici nu stii cum e corect! Zic Monica pentru ca e mai barbat. Sau barbata. Asa, ceva mai aspra. Mai dura. Raluca nu e casatorita. Ar merge. Nici Monica. Are o relatie cu unul. Ar putea sa renunte la el, iubirile astea nu tin o vesnicie. Pe cand o casatorie e altceva, e un lucru serios. Raluca e o fata sincera, cuminte, misterioasa si timida. Atat de misterioasa incat nimeni nu a aflat cine l-a sunat pe Ciolos sa o bage in guvern. Si atat de timida incat nici ea nu are curajul s-o spuna. Sa se ia, domnule, ce daca sunt amandoua femei? Cand doi oameni se iubesc, parca mai conteaza sexul? Ce frumoasa ar fi nunta lor, cu Iohannis nas. Hai, casa de piatra!

author avatar
Valentin Boeru
5.571 afisari

2 COMENTARII

  1. Femei fara suflet… in mintea lor cred ca se numeste succes. pe dracu! E primitivism si bestialitate! Problema e faptul ca astfel de specimene obscene ajung sa vorbeasca si sa stabileasca standarde in raport cu gradul lor de primitivism si bestialitate pentru toti ignorind faptul ca foarte multa lume are suflet si este mai evoluata! Puterea statala in Romania este Olimpul bestiilor!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger