AcasăNewsRafuiala in USL pe posturile din esalonul doi al Guvernului

Rafuiala in USL pe posturile din esalonul doi al Guvernului

Pesedistii si liberalii vor sa puna mana pe cat mai multe functii de conducere

La an nou, pretentii noi. Intorsi din vacanta cu forte proaspete, pesedistii si liberalii se pregatesc sa imparta cascavalul guvernamental, peste 3.000 de functii de conducere, faramiturile urmand sa ajunga la PC si UNPR.

Pesedistii si liberalii vor sa puna mana pe cat mai multe functii de conducere

Razboiul pentru portofolii a fost o joaca de copii fata de ce urmeaza sa vina, sustin surse din interiorul USL, mentionand ca fiecare partid in parte incearca sa puna mana pe cat mai multe posturi din esalonul doi. Felia este mare – prefecti, subprefecti, presedinti de agentii, sefi de companii si deconcentrate, secretari de stat, plus consilierii acestora, dar pretentiile sunt uriase.

”Toti au oameni pe care vor sa-i impinga in fata, datorii de platit etc. La asta se adauga si orgoliile. Liberalii nu admit sa se treaca peste cuvantul lor, pesedistii sunt frustrati pentru ca au impresia ca s-a cedat prea mult in fata PNL. Bomboana pe coliva sunt si cerintele lui Dan Voiculescu, exagerate ca de obicei”, au mai precizat sursele citate anterior.  Pe langa posturile de secretari de stat, pentru care a inceput deja lupta chiar intre filialele partidelor, o mare batalie se va da pe companiile de stat, CNADNR aflandu-se in top. Si asta pentru ca ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, cel care  a ramas  doar cu Drumurile Nationale, dupa ce premierul a decis sa imparta compania in doua si sa transfere Autostrazile la proiecte de infrastructura,  vrea sa acapareze toate structurile. La mare cautare sunt si Posta Romana, Loteria Nationala, Imprimeria, aceste regii fiind disputate intre PNL-PSD si PC.

[poll id=”421″]

author avatar
Adelina Ionicel
591 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger