Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Radulescu i-a “mitraliat” pe Iordache si Manda: “habarnisti”/”sa-si vada de treaba lui”

Radulescu i-a “mitraliat” pe Iordache si Manda: “habarnisti”/”sa-si vada de treaba lui”

Autor:

Nemultumit de declaratiile facute recent de doi dintre colegii sai pesedisti, in speta Claudiu Manda si Florin Iordache, Catalin Radulescu a iesit la rampa cu o declaratie transanta, subliniind ca tine sa clarifice “minciuni”.

 

Catalin Radulescu1 350x175 Radulescu i a mitraliat pe Iordache si Manda: habarnisti/sa si vada de treaba lui“Le-as cere colegilor din Oltenia sa se abtina referiri fata de alti colegi, ma refer la Manda si la Iordache. Iordache sa-si vada de treaba lui cu Comisia pe care o are si sa nu mai faca pe desteptul. Nu e cazul sa ne dea noua exemple (…) noi n-am denigrat pe nimeni (…) daca acesti doi domni, destepti cum se cred dansii (…) fac referire si stiu ei mai bine ca noi n-am avut sustinere (…) cerinta a fost ca se da sustinere pentru o singura persoana (…) domnii astia care sunt habarnisti ar trebui sa stie (…) in Organizatie s-a spus asa (…) se da votul pentru o singura persoana (…) nici eu, nici ceilalti colegi ai mei care nu putut sa candidam”, a subliniat Radulescu.

Deputatul a subliniat o data in plus ca in opinia sa “trebuia toata lumea lasata sa candideze” si ca “mie mi se pare ca Congresul asta nu isi avea rostul, trebuia sa ramanem cu functiile astea pana la termen”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!