Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Radulescu: 8-9 ministri, inlocuiti

Radulescu: 8-9 ministri, inlocuiti

Autor:

Pana sa se afle cum anume va arata componenta viitorului Guvern, Catalin Radulescu dezvaluie ca cam cati ministri ar putea pleca din echipa de la Palatul Victoria.

 

Catalin Radulescu1 350x175 Radulescu: 8 9 ministri, inlocuitiPana sa inceapa sedinta Comitetului Executiv National al PSD-ului, in cadrul careia se va discuta despre programul de guvernare pe care il va aplica Cabinetul Dancila – a carui componenta nu va mai fi definitivata luni, ci zilele urmatoare – deputatul Catalin Radulescu a declarat urmatoarele: “cred ca… cam un sfert, deci 8-9 vor pleca si vor fi inlocuiti”, si ca spera ca succesorii vor fi oameni “cu expertiza in domeniile respective”. De asemenea, Radulescu spunea ca in opinia sa “se va face analiza serioasa de data asta”.


2 comentarii to Radulescu: 8-9 ministri, inlocuiti

 1. MILITARU

  BAI SCHIZOFRENULE SPER SA AI BAFTA DE MITRALIERA NOUA ……………..

 2. Nelu Stiuca

  Comisiile de specialitate ale Parlamentului ca de alfel si majoritatea structurilor Guvernamentale NU au in componenta experti din vreun domeniu (ba din contra), dar nici nu consulta oameni de stiinta sau cu experienta (consilierii fiind recrutati pe alte criterii neortodoxe decat cele de competenta si integritate morala) din aceasta cauza legislatia romaneasca elaborata in ultimii 28 de ani este dezlanata, in unele situatii fiind aberanta si inaplicabila. S – a dovedit in cele mai multe situatii ca legiuitorii au ca tinta sau obiect de reglementare interese de grup sau individuale nelegitime ori imorale.
  Romania va pasi pe calea progresului general cind relatia actuala
  POLITICA = MAFIOTISM + IMORALITATE + INCOMPETENTA + GOLANEALA
  va fi inlocuita cu
  POLITICA = MORALITATE + COMPETENTA + DARUIRE PENTRU SEMENI + NOBLETE
  si cind sfera politica ori sistemul politic va contine mai putina demagogie decat exista in prezent si va ave mult mai multa credibilitate, oameni cu cu spirit dezvoltat de voluntariat, cu demnitate si de caracter.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!