AcasăNewsRadu Stroe l-a scos pe Tariceanu din Biroul Politic al liberalilor

Radu Stroe l-a scos pe Tariceanu din Biroul Politic al liberalilor

Calin Popescu Tariceanu i-a infruntat pe oamenii care nu-l mai vor in PNL

Desi intentionau sa-l scoata la careu pe Calin Popescu Tariceanu, liderii liberali, reuniti in sedinta saptamanala a Biroului Politic Central, au ajuns sa discute despre o posibila demisie a lui Radu Stroe din fruntea Ministerului de Interne.

Calin Popescu Tariceanu i-a infruntat pe oamenii care nu-l mai vor in PNL

Politician hotarat, Marian Petrache, presedintele PNL Ilfov, a stricat planurile conducerii partidului. Liberalul a dat cu pumnul in masa si a cerut demisia ministrului Radu Stroe. Motivul: Stroe ar fi operat niste schimbari la nivelul IPJ Ilfov, fara sa-l consulte si pe colegul Petrache. Cum scandalul lua amploare, iar replicile nu erau tocmai colegiale, Crin Antonescu a inchis rapid subiectul, dar a promis ca tema va fi reluata intr-un cadru mai restrans. ”Domnul presedinte Marian Petrache a solicitat o discutie pe care s-o avem in trei, eu ca presedinte PNL, dansul ca presedinte CJ si domnul Stroe ca ministru de Interne si o vom avea. Presupun ca sunt niste neintelegeri”, a afirmat Antonescu, la finalul BPC-ului.

Radu Stroe a inceput sa-si calce colegii pe nervi

Luati prin surprindere de Marian Petrache, liberalii nu au mai apucat sa-l infiereze pe Calin Popescu Tariceanu. Mai mult,  participantii la sedinta au lasat impresia ca au vorbit impreuna, dar s-au inteles separat.  ”In Biroul Politic nu s-a votat nicio propunere a lui Tariceanu (privind desemnarea candidatului PNL la prezidentiale prin scrutin intern – n.r), pentru ca nu a facut niciuna”, a declarat Crin Antonescu. ”Marea majoritate a liderilor PNL s-au exprimat impotriva propunerii lui Tariceanu”, l-a contrazis Mihai Voicu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger