Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Radu Mazare, vizitat de iubita in arest. Ce a primit din partea acesteia te lasa mut!

Radu Mazare, vizitat de iubita in arest. Ce a primit din partea acesteia te lasa mut!

Autor:

Radu Mazare, primarul suspendat al Constantei, se afla in arest preventiv, fiind acuzat de comiterea mai multor infractiuni.

 

RADU MAZARE RICA PETRESCU 628x500 Radu Mazare, vizitat de iubita in arest. Ce a primit din partea acesteia te lasa mut!

Mazare este inchis in Arestul Central al Politiei Capitalei si asteapta sa-i expire actualul mandat in speranta ca magistratii ii vor atribui o masura mai blanda, respectiv arest la domiciliu sau eliberare sub control judiciar.

Pentru a-i trece timpul mai usor, Radu Mazare citeste mult dupa gratii si efectueaza, pe cat posibil, numeroase exercitii fizice.

De altfel, primarul suspendat al Constantei a fost vizitat miercuri, in arest, de actuala sa iubita, dar si de Raducu, fiul sau. Radu Mazare a primit din partea celor doi alimente bio si multe carti, iar iubita sa chiar i-a facut un cadou special.

Pentru ca stia ca Radu Mazare nu are voie cu gantere in arest, iubita acestuia i-a adus mai multi saculeti cu nisip care sa-l ajute pe primarul suspendat al Constantei sa-si execute exercitiile fizice.

Oficial, Radu Mazare este acuzat de luare de mita, abuz in serviciu si conflict de interese, respectiv ca a incasat o spaga totala in valoare de peste noua milioane de euro pentru a ajuta mai multi afaceristi sa obtina autorizatii de constructie in Constanta.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!