AcasăNewsRadu Mazare: Nicusor Constantinescu are o noua infectie si nu poate incepe...

Radu Mazare: Nicusor Constantinescu are o noua infectie si nu poate incepe radioterapia

Primarul Radu Mazare a declarat ca presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, are o noua infectie in urma interventiei chirurgicale suferite in SUA, ceea ce il impiedica pe moment sa inceapa radioterapia.

„Am vorbit ieri cu Nicusor Constantinescu inainte de a intra la emisiune. Are o noua infectie. Se pare ca atunci cand i-au facut operatia, i-au spus doctorii de la New York, se pare ca i-au atins intestinul subtire si din cauza asta e foarte dificil. Adica are o noua infectie. A avut o infectie cu nu stiu, e.coli, nu stiu, ca nu ma pricep la astea medicale, iar acum are alta, s-a redus abcesul ala la 9 centimetri si ia antibiotice. Atat pot sa va spun ca i-a intrebat pe aia daca se rezolva cu antibiotice sau cu cutit si aia au spus sau cu una sau cu alta. Are o infectie acolo, asta e motivul pentru care nu poate sa inceapa radioterapia. Si era destul de chinuit in voce”, a declarat Radu Mazare.

Edilul Constantei a mai precizat ca mandatul international de urmarire pe numele lui Nicusor Constantinescu o sa fie atacat in instanta: “El mi-a spus, nu am vorbit cu avocatii, ca nu s-a emis un mandat international de urmarire pe numele lui. Am inteles ca avocatii o sa atace iar acest mandat nu stiu cand, intr-o saptamana sau ceva de genul asta”.

Foto: b1.ro

author avatar
Alina Costache
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger