Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Radu Mazare face escala la Paris

Radu Mazare face escala la Paris

Autor:

Radu Mazare, care momentan se afla intr-o inchisoare din Madagascar si urmeaza sa fie extradat in Romania, in cursul zilei de luni, 20 mai, a cerut familiei sa-i aduca reviste din tara si carti in arest.

 

radu mazare arestat Radu Mazare face escala la ParisAcesta este tinut in conditiile deosebit de grele impreuna cu alte 42 de persoane in inchisoare. Majoritatea detinutilor au probleme grave de sanatate si de subnutritie. Fiul sau, Raducu, a povestit ca-l viziteaza zilnic pentru a-i asigura strictul necesar. Pe de alta parte, Raducu a mai declarat ca i-a lasat tatalui sau sa citeasca in detentie reviste romanesti dar si carti.Totodata, politistii de la IGPR care au plecat pentru aducerea in tara a fostului edil, au anuntat, ieri, ca avionul cu care va fi transportat Mazare va face o escala la Paris, conform orarului de survol. Radu Mazare a fost condamnat de ICCJ la 9 ani de inchisoare cu executare dupa ce a fost gasit vinovat de judecatorii de la instanta suprema la atribuirea ilegala a unor terenuri, plaje si faleze in Constanta, prejudiciul fiind estimat de catre procurorii DNA la 114 milioane de euro. Totodata, edilul fost retinut a fost retinut in Madagascar dupa o actiune pusa la cale de consulul  acestei tari in Romania, Serge Rameau.

Totul a inceput cand fiul consulului, Dorin Rameau, a cumparat, in 2017, din banii lui Radu Mazare un teren de 2000 de metri patrati pe numele sau. Ulterior, fostul edil a construit pe acest spatiu un complex turistic, de bungalow-uri. La aproape un an, acesta a decis sa-l excluda din firma pe fiul consulului, Dorin Rameau.(


1 Comentariu la Radu Mazare face escala la Paris

  1. Anonymous

    Căutăm colaboratori interesați de câștiguri în timpul liber. Pentru
    mai multe detalii, trimiteti mail la sansadeacasa@gmail.com cu subiectul”INFORMATII CASTIG LUNAR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!