AcasăNewsRadu Mazare e ”pe vine”

Radu Mazare e ”pe vine”

Radu Mazare cu ”prietenii” din Madagascar

Autoritatile din Madagascar au decis sa il extradeze pe Radu Mazare. Decizia nu este defintiva si poate fi atacata la instanta superioara. Jean-Jacques Randrianasolo, ministrul Justitiei din Madagascar, a declarat ca acesta va fi extradat. Pe de alta parte, avocatii fostului edil sustin ca Mazare ar fi depus cerere pentru azil in Madagascar. Mazare, aflat in a saptea zi de arest intr-o sectie de politie din Anosy, a fost informat ca urmeaza sa fie extradat, potrivit presei din Madagascar. Cererea de azil va fi judecata in data de 21 ianuarie 2020. Pana atunci Mazare nu poate fi obligat sa paraseasca tara intrucat Romania nu are un acord de extradare cu Madagascar. Astfel ca, Mazare va dormi, asa cum spune fiul sau, pe o saltea pana la finalizarea definitiva a cererii de extradare.

Radu Mazare cu prietenii din Madagascar

Ana Birchall, ministrul interimar al Justitiei, a transmis actele necesare extradarii la sfarsitul saptamanii trecute. Avocatii fostului edil au contestat decizia. Autoritatile din Madagascar au precizat ca fostul primar al Constantei nu suporta prea bine regimul de detentie din penitenciar.  Pe de alta parte, Raducu, fiul lui Radu Mazare, spune altceva.

”Beciul Domnesc” din Madagascar

”Il vizitez pe tata zilnic, ii duc de mancare. Este in centrul de detentie pentru cei care urmeaza sa fie extradati de aici. Multe nu are ce sa faca, sta, ii ducem de mancare si mai vorbim cu el. Doarme pe o saltea de burete, merge la o baie comuna, nu trebuie sa ii plangem de mila, suntem caliti. A trecut prin multe. Este bine cu moralul si fizic. Dosarul trebuie sa ajunga la judecatori, poate sa dureze, aici in Madagascar traim intr-o tara democrata. Cand l-au retinut era pe aeroport sa plece si a venit un anume comisar si i-a spus sa mearga cu el, fara sa ii arate o hartie.

Raducu Mazare in vizita le Beciul Domnesc din Bucuresti

La dus la sectie . El pleca in Diego Suarez, in nord,  unde are terenul si unde a stat pana acum”, a declarat Raducu Mazare. De-a lungul timpului, Radu Mazare a mai fost arestat de DNA si atunci acesta avea un comportament deosebit in arestul central al Capitalei. Raducu, care il vizita si la ”Beciul Domnesc”, spunea despre tatal sau ca este puternic. ”Colegii de celula ii spun <<maimutica>> pentru ca se urca pe geam sa fumeze”, povestea atunci Raducu.

author avatar
Ramona Feraru
883 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu va amăgiți, căci Mazăre nu va fi extrădat, sau cel puțin nu așa curând ❗ De ce, … eeei asta-i, … și voi, acum, … ?!? D’AIA, c’așa-i in … tenis ❗

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger