AcasăNewsRadu Mazare, despre problemele lui Raducu: Fiecare cu gagicile lui

Radu Mazare, despre problemele lui Raducu: Fiecare cu gagicile lui

Radu Mazare nu a fost impresionat de faptul ca fiul sau, Raducu, are probleme cu legea, anuntand ca fiecare e cu „gagigile”, motiv pentru care nu e interesat de subiect.

Stirea ca fiul sau este verificat de catre cei de la SRI l-a lasat rece pe Radu Mazare, primarul Constantei, care s-a multumit sa anunte ca fiecare e pe cont propriu, atata in vederea „gagicilor”, cat si a „avocatilor”.

„De ce ma chinuti pe mine cu ce a facut fi-miu? E major. Eu sunt cu gagicile mele, el cu gagicile lui. Eu sunt cu avocatii mei, el cu avocatii lui. Ce ma intrebati pe mine? Raspunde, e major, ce e minor? Nu ma mai chinuiti pe mine cu ce face fi-miu care e major. Intrebati-l pe el. I-am spus: <<Bai, ai intrat, esti penal si tu acuma, poate iti face, poate nu iti face dosar, decurca-te”. S-a terminat, gata. Fiecare cu drumul lui si cu gagicile lui>>, a spus Radu Mazare, citat de rtv.net.

Raducu, fiul lui Radu Mazare, primarul Constantei, este verificat de SRI la cererea Politiei, dupa ce a fost surprins circuland pe Autostrada Soarelui cu 197 km/ora.

Raducu Mazare a ajuns pe mana Serviciului Roman de Informatii (SRI) ca urmare a Politiei Romane de a face lumina in cazul incalcarii vitezei legale pe Autostrada Soarelui.

Evenimentul are loc dupa ce la finalul lunii august Raducu Mazare a fost surprins de radar in timp ce circula cu 197 de km/h, fiul lui Radu Mazare invocand atunci ca nu el a fost la volan, ci un prieten care, dupa ce a incalcat viteza, s-a mutat pe bancheta din dreapta.

Cu toate ca masina a fost filmata de radar, din cauza soarelui care s-a reflectat in parbriz, in imagini nu se vede clar cine conducerea autovehicului, Politia Romana cerandu-le celor de SRI sa editeze imaginile astfel incat sa se observe cine e soferul.

author avatar
Ionut Zgimbau
704 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger