Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Radu Mazare, despre extradare: nu ma voi mai opune, pentru ca am obosit sa lupt

Radu Mazare, despre extradare: nu ma voi mai opune, pentru ca am obosit sa lupt

Autor:

In seara zilei in care ministrul Justitiei a anuntat ca autoritatile din Madagascar au transmis ca sunt de acord cu extradarea fostului primar al Constantei, Radu Mazare a reactionat.

 

RADU MAZARE RICA PETRESCU 350x279 Radu Mazare, despre extradare: nu ma voi mai opune, pentru ca am obosit sa luptDin mesajul prezentat de Antena 3 rezulta, intre altele, ca Mazare nu se va opune procedurii si ca e decis sa revina, in cele din urma, pe teritoriul statului in care se afla de o perioada insemnata de timp: “daca instanta aceasta din Madagascar va decide ca trebuie sa fiu extradat nu ma voi mai opune pentru ca am obosit sa lupt, am luptat destul cu statul roman abuziv, nu voi mai lupta si aici, si in Madagascar. Daca voi ajunge in Romania prin extradare, dupa ce se va termina pedeapsa, ma voi intoarce aici in Madagascar, pana la sfarsitul zilelor”.

Marti, ministrul interimar al Justitiei anunta ca dispozitiile privind preluarea sub escorta a fostului edil se vor pune in aplicare in regim de urgenta.

Radu Mazare are o condamnare definitiva la 9 ani de inchisoare, si o alta, de 9 ani si 10 luni, intr-o alta cauza, aceasta din urma decizie nefiind definitiva.


5 comentarii to Radu Mazare, despre extradare: nu ma voi mai opune, pentru ca am obosit sa lupt

 1. Anonymous

  Ma cretinule, ca nu poti sa spui ca in tot ce ai facut si ai furat ai demonstrat altceva, tu crezi ca romanii sunt prostii de care vorbiti voi la partid , ma vita. Adica cum ma lemurianule, maimuta impaiata , furi din banii romanilor , din stomacul lor , fugi din tara cu ajutorul autoritatilor romane, devii investitor, exact ca Udrea , curva KGb- istului de Basescu si cand romanii vor sa te judece pentru a – si recupera banii furati de tine , incepi exact ca Udrea sa te vaiti ca e rau in arestul politiilor din alte tari. Pai , ba , comunisti puchinosi , hoti ordinari voi trebuie sa populati inchisorile si apoi la rusi cu voi. Animale puturoase ce sunteti , ciume rosii.

 2. Anonymous

  Ma cretinule, ca nu poti sa spui ca in tot ce ai facut si ai furat ai demonstrat altceva, tu crezi ca romanii sunt prostii de care vorbiti voi la partid , ma vita. Adica cum ma lemurianule, maimuta impaiata , furi din banii romanilor , din stomacul lor , fugi din tara cu ajutorul autoritatilor romane, devii investitor, exact ca Udrea , curva KGb- istului de Basescu si cand romanii vor sa te judece pentru a – si recupera banii furati de tine , incepi exact ca Udrea sa te vaiti ca e rau in arestul politiilor din alte tari. Pai , ba , comunisti puchinosi , hoti ordinari voi trebuie sa populati inchisorile si apoi la rusi cu voi. Animale puturoase ce sunteti , ciume rosii. Ziarul asta de metrou baga iar o exprimare in limba engleza in care ne spune ca postarea se repeta , adica s – a mai scris asa ceva . Intr – o tara europeana care detine presedentia UE se procedeaza ca intr -o tara cu un regim dctatorial unde nu exiata separarea puterilor in stat.

 3. Gurita

  9 si cu 9 da 20 de ani batuti pe muchie pentru ca ai fugit plus banii de deplasare si cautare, doar Nuti spaima puti sa te mai intreaca Mazere sau chioru cel turnator.

 4. Gurita

  Bravo Sie condoleante Pezdele. Din ce in ce mai multi care faceau chestiunea zili la A3 ajung la beci.

 5. Gurita

  Cer judecatorilor interdictii de plecare sa nu ne mai facem tara de ras pana si in Africa. Si sa nu cheltuim triplu. In Madagascar lumea nu il atinge pe Mazere de frica sa nu se ia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!