AcasăNewsRadu Mazare, audiat la DNA

Radu Mazare, audiat la DNA

Radu Mazare, primarul suspendat al Constantei, este audiat joi la Directia Nationala Anticoruptie.

Mazare a fost arestat preventiv in urma cu aproximativ o luna, iar procurorii DNA vor sa afle de la el noi date in legatura cu dosarul in care este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu.

Mazare a fost arestat fiind acuzat ca a luat spaga noua milioane de euro de la reprezentantii mai multor societati comerciale pentru a-i ajuta sa obtina autorizatii de construire in Constanta, respectiv pentru a castiga licitatii organizate de Primaria condusa de insusi Mazare.

Alaturi de Mazare a fost arestat preventiv, in acelasi dosar, si afaceristul Sorin Strutinsky. Bun prieten cu primarul suspendat al Constantei, Strutinsky a fost acuzat in mai multe randuri ca este omul de incredere al edilului si ca joaca rolul de intermediar in mai multe afaceri dubioase.

Este vorba despre dosarul in care s-a spus ca unul dintre denuntatori este Arpad Paszkany, fostul patron al echipei de fotbal CFR Cluj. Paszkany a recunoscut ca Mazare i-a cerut un milion de euro spaga pentru a-l ajuta sa construiasca un mall in Constanta.

author avatar
Cristi Ionita
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger