AcasăNewsRadu Mazare: Am toate conturile blocate de ANAF

Radu Mazare: Am toate conturile blocate de ANAF

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a blocat toate conturile lui Radu Mazare, pentru o datorie a Primariei, de 5 miliarde de lei, spune edilul Constantei.

„Am toate conturile blocate pentru toate amenzile pe care le-a primit Primaria de-a lungul timpului. Mi-au fost retinute mie personal. S-a intamplat acest lucru acum un an si jumatate. Domnii de la ANAF au considerat ca trebuie sa plateasca cetateanul Radu Mazare cinci miliarde. Amenzile au fost contestate toate, pentru ca nu eu cetateanul Radu Mazare trebuie sa platesc. Dar din ce mi-a ajuns mie la urechi, procurorii DNA i-au speriat pe angajatii de la ANAF si le-a zis sa imi blocheze conturile. Ieri am aflat ca am trei conturi blocate pentru alte sapte miliarde”, a declarat Mazare pentru Ziua de Constanta.

Acesta a precizat ca trebuie sa dea si explicatii pe avere celor de la ANI. „Mi-au cerut sa justific cheltuielile personale. Ma simt vanat”, a mai spus Radu Mazare.

Primarul Radu Mazare este cercetat pentru luare de mita si fals in declaratii, fiind acuzat ca a luat mita 175.000 de euro de la Avraham Morgenstern, reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinte sociale „Henri Coanda” , pentru a-l ajuta sa castige licitatia si pentru a mari, ulterior, valoarea contractului.

author avatar
Alina Costache
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger