AcasăNewsRadu Mazare, adus in Romania. Avionul a aterizat la Otopeni

Radu Mazare, adus in Romania. Avionul a aterizat la Otopeni

Cu o intarziere de cateva minute, cauzata de faptul ca aeronava – asemeni altor zboruri internationale – nu a putut ateriza la timp din cauza vremii rele din Capitala, cursa care l-a adus in tara pe Radu Mazare a ajuns la Otopeni.

Dupa ce aparatul de zbor a aterizat, fostul primar – escortat de cativa politisti romani pe drumul din Madagascar pana in Franta, unde s-a facut escala, si de acolo catre Romania – ar urma sa fie preluat cu o duba oprita pe pista aeroportului.

Amintim ca Mazare a fost extradat din Madagascar, unde a ajuns in arest, timp decateva zile, dupa ce autoritatile romane au trimis o solicitare in acest sens, careia autoritatile din statul pe teritoriul caruia se stia ca se afla inca din decembrie 2017 i-au dat, zilele trecute, unda verde. Pe numele fostului primar constantean exista o condamnare definitiva de 9 ani si o alta, in prima instanta, de 9 ani si 10 luni de inchisoare.

267 afisari

3 COMENTARII

  1. Ce mare scofala ???,ati adus un derbedeu sa-si ispaseasca pedeapsa . Problema este de ce l-ati lasat sa-si faca mendrele acest mafiot ,de ce l-ati lasat sa plece ?.
    Intre problemele importante ale tarii nu era aducerea derbedeului PSD-ist la penitenciar !,in acelas timp erau pe ultima suta de metri alegerile parlamentare UE la care candideaza :- dalmatienii -indivizi certati cu legea ,penali ,mafioti ,excroci.
    – pampali ,alde gura casca pe zeci de mii de euroi ,
    – politrucii scapatati
    – fufele ,neamurile ,obligatiile ,odraslele unor mafioti.
    Alta tema la ordinea zilei era procesul bagabotului amanat sine- die .
    Asa ca mas-media a pus maneaua ,flasneta cu mazarea bonduelle .

  2. Sper sa ai impute si costurile de repatriere si sa faca macar 9 ani daca nu 9 ani si 10 luni pentru ca a vrit sa fie smecher sa scape. Sper ca Psd sa nu-l elibereze dupa o luna ca pe Nutica din Costa Rica.

    SPER, CA JUDECATORII SI INFRACTORII SA GANDEASCA INAINTE SA-I MAI LASE LIBERI SAU SA PLECE DIN TARA. Costurile si rusinea ne impovareaza pe toti.

  3. La fel sper sa fie recuperate toate costurile de judecata darvmai ales pagubele pecuniare cat si datoriile fiscale a fiecarui corupt roman. Primul pas de justitie corecta de extradare cacla carte in care politicul si procurorii nu se amesteca. Un pas mic pentru Mazere un pas uriaș pt Justitia Romana.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger