AcasăNewsRadu Duda ,“sprijin” al Securitatii

Radu Duda ,“sprijin” al Securitatii

Gratie Margaretei, arborele genealogic al Casei Regale a ajuns sa fie altoit, la figurat si la propriu, de fosta Securitate ceausista

Istoricul Marius Oprea pune la zid cuplul Margareta si Radu Duda, doua persoane atat de avide de bani si onoruri incat nu ezita sa distruga reputatia Casei Regale daca din asta le iese lor ceva.

Gratie Margaretei arborele genealogic al Casei Regale a ajuns sa fie altoit la figurat si la propriu de fosta Securitate ceausista

Desi ascendenta i-a transmis sange regal Margaretei, prima nascuta a Regelui Mihai pare sa o fi luat pe un drum total gresit. Unul care nu e demn de o printesa. Dovada in acest sens sunt ultimele fapte de arme ale Margaretei: si-a eliminat nepotul din familie – implicit de la mostenire, a facut reclamatii impotriva rudelor la Politie, a batut palma (contra cost) cu urmasii comunistilor care l-au debarcat si exilat fortat pe rege. Un rege despre care tot mai multa lume banuieste ca este acum tinut in geam de Margareta pana cand PSD va reusi sa institutionalizeze, prin lege, Casa Regala – asa cum s-au inteles Dudele cu Liviu Dragnea. Institutionalizare care va scuti ”maiestatile” lor de plata chiriei, servitorilor si a intretinerii Palatului Elisabeta, ba le va baga si un ban de cheltuiala in plus in nesatulele lor buzunare. Beneficii asteptate cu limba scoasa de o printesa care a iesit in evidenta doar prin casatoria cu un actoras de duzina  specializat in ”dusul tavii”. Iata insa ca Marius Oprea spune ca Radu Duda nu se ocupa doar cu actoria in tinerete, ci si colabora indeaproape cu Securitatea ceausista. ”Am vazut cu ochii mei o trimitere clara la Radu Duda intr-un document autentic al Securitatii. Radu Duda era considerat <<persoana de sprijin>>, adica se ocupa, la ordinele Securitatii, de cei care urmau sa colaboreze cu Securitatea. Documentul este de neatacat”, afirma Oprea, care se declara convins ca exista si alte documente referitoare la ”printul” Duda in arhivele SRI si MApN. Daca asa este, Margareta trebuie felicitata odata in plus pentru alegerea sa si pentru faptul ca a reusit, in timp record, sa distruga capitalul de imagine cladit timp de o viata de Regele Mihai. Un rege care, gratie fiicei sale, isi traieste (sau si-a trait?) ultimele clipe avandu-l la capatai pe reprezentantul securistilor care l-au lasat fara tron, l-au spionat o viata intreaga, l-au improscat cu toate mizeriile si l-au alungat pentru a doua oara din tara in 1990. Halal!

author avatar
Simona Badulescu
4.527 afisari

5 COMENTARII

  1. Mișu Bîl Bîl a fost un trădător al Mareșalului Antonescu, al României, decorat – el, Mișu – de Stalin, mituit de acesta, ștergînd-o, totodată, din România, încărcat cu foloase necuvenite, multe de patrimoniu. În timp ce eroul martur Ion Antonescu a fost împușcat ca un cîine, refuzîndu-i-se o creștinească grațiere de către același nedemn trădător și ciorditor „Mihai Viteză” întreținut, bine-mersi, din banii proștilor de români, zeci de ani. Proști între care, se vede treaba, unii excelează. Exact ca autoarea și colegul ei, Coman.

    • Dupa cum improsti cu laturi, troll securist, daca tot iti pasa asa de banii romanilor, de ce nu te revolti de fondurile date la SERVICII. Adica printre altele si la gunoaie ca tine care in loc sa puna mana sa dea cu ciocanul sau sa conduca tractorul, stau si arunca cu gunoaie, din prea plinul inimii si creierului lor dezaxat, pe net. Esti copilul si nepotul „spiritual” al gunoaielor care au distrus tara asta din 1948 incoance si continua sa o distruga. Ce sa spun, te-a gasit pe tine mila de Antonescu sau de banii romanilor.

      • Ce discurs bolșevic cu datul cu ciocanul sau condusul tractoarelor!
        Dat cu ciocanul in tineretul care demonstra pentru apărarea lui Mihai?
        Cum au ajuns la putere legionarii,prin decret regal. Propaganda bolșevică îl arată pe Antonescu făcând salutul legionar,dar în poza era și Mihăiță și Horia Sima ,dar Mihăiță a fost scos.(caută presa in arhiva)

  2. Frumos, controversatul personaj, merita atita atentie , iar cei care i-au maltratat pe demonstantii din 87 Brasov isi maninca frumoasa pensie de la MI , daca tot sintem la ceas aniversar…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger