AcasăNewsRadu Campeanu e de acord cu Iliescu: Antonescu, un carlan obraznic

Radu Campeanu e de acord cu Iliescu: Antonescu, un carlan obraznic

Dupa ani buni in care au purtat aprige razboaie doctrinare,  Radu Campeanu si Ion Iliescu sunt de acord cu ceva:  Crin Antonescu nu are stofa de lider de partid.

Radu Campeanu considera ca presedintele PNL, Crin Antonescu, nu a actionat ca un adevarat om politic

Atunci cand Ion Iliescu l-a ”alintat” pe presedintele PNL cu apelativul ”carlan obraznic”, mai toata suflarea liberala s-a infuriat.  Intre timp, penelistii au ajuns la concluzia ca Iliescu a spus o vorba mare. Printre cei care nu vad cu ochi buni modul in care Antonescu conduce partidul se numara si presedintele fondator Radu Campeanu. Deranjat de felul in care a fost inlaturat Andrei Chiliman de la butoanele organizatiei bucurestene, seniorul i-a cam scuturat cojocul lui Crin. ”Trebuie sa inteleaga odata ca el daca e presedinte de partid trebuie sa aiba un echilibru in judecata si in hotarari si nu sa se repeada cu tot felul de sanctiuni”, a afirmat Radu Campeanu, precizand ca partidul are de pierdut din cauza acestor ”incidente nefericite”. „Sigur, Crin Antonescu e poate pornit pe aceste aspecte de resentimente personale, dar cred ca va trebui sa faca un efort, sa inteleaga ca un sef de partid nu ia hotarari dupa iesirile lui instinctuale sau, mai stiu eu, temperamentale! Un om politic, mai ales intr-o functie de conducere, trebuie sa se gandeasca bine, sa fie intelept si sa inteleaga ca nu trebuie sa-si creeze asemenea slabiciuni, mai ales inaintea unui examen electoral”, a conchis presedintele fondator.

Tariceanu: Crin a gresit

La fel ca si Campeanu, fostul presedinte PNL, Calin Popescu Tariceanu, considera ca genul acesta de rafuieli dauneaza partidului. In opinia lui Tariceanu, presedintele PNL ar fi trebuit sa aiba o discutie cu Andrei Chiliman inainte de a lua vreo decizie drastica. „Asa cum au decurs lucrurile, as spune ca poate presedintele partidului a facut greseala ca nu a discutat cu Andrei Chiliman inainte de a propune schimbarea lui din fruntea organizatiei de Bucuresti. Probabil ca urmarea ar fi fost diferita de cea din ziua de astazi”, a mai spus fostul premier.

[poll id=”240″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger