Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » RADET – tot mai nesimtita

RADET – tot mai nesimtita

Autor:

Nesimtirea RADET, devenita legendara a trecut la un nou nivel:  a cerut scumpirea cu peste 30% a caldurii. Pentru ca bucurestenii sa n-o simta e nevoie de subventii suplimentare de 151 milioane lei de la Primarie.

 

RADET 720x478 RADET   tot mai nesimtita

Daca Primaria Generala ii face pe plac RADET si nici nu mai baga 131 de milioane de lei ca sa subventionaze caldura, bucurestenii vor avea o iarna foarte scumpa

Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) va lua in discutie si va vota, intr-o sedinta programata pentru miercuri, un proiect de hotarare privind avizarea de principiu a acestor majorari. Dupa ce CGMB va aviza de principiu majorarea tarifelor, RADET se va prezenta cu hotararea CGMB la ANRE, pentru a lua aviz si de la aceasta, potrivit legislatiei in vigoare. Ulterior, dupa avizul ANRE, CGMB ar putea aproba propriu-zis (sau nu), printr-o noua hotarare, majorarile de tarife solicitate de RADET si mentinerea sau cresterea corespunzatoare a pretului de facturare a energiei termice catre consumatori. Daca Consiliul va decide sa majoreze tarifele RADET, dar sa nu scumpeasca caldura pentru bucuresteni, atunci va trebuie sa creasca subventia achitata din bugetul local al Primariei catre RADET pentru compensarea diferentei.  Maririle cerute includ costurile RADET, plus o rata reglementata de profit de 5%, conform legislatiei in vigoare. Amintim ca nu demult, RADET s-a dat peste cap sa impuna o reglementare in urma careia debransarile sa fie imposibil de facut. Aceasta este una dintre marmotele care bantuie mintile conducatorilor de la RADET care nu mai stiu cum sa lege populatia de sistemul centralizat de distributie termica.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!