AcasăNewsPutin si Obama, gladiatori in arena elitei financiare mondiale

Putin si Obama, gladiatori in arena elitei financiare mondiale

Obama si Putin se bat atat cat le permit bancherii

Putin, Obama si alti lideri ai lumii, care cred ca fac si desfac strategii, sunt doar niste marionete in mainile elitei bancare.

SUA, Rusia si „printesele” UE sunt toate egale dintr-un punct de vedere: toate datoriile acestora se afla in mainile Bancii Reglementarilor Internationale de la Basel, Elvetia.

Obama si Putin se bat atat cat le permit bancherii
BIS, „banca bancilor centrale”

Tinta e devalorizarea dolarului

Dolarul trebuie sa iasa de pe scena internationala, dupa cum s-a tot anuntat. Fiind atat de implementat in sistemul financiar mondial, inlaturarea dolarului nu poate fi facuta fara sange. Mai sunt politicieni care cred ca se pot opune strategiei elitei financiare, promovandu-si propriile interese. Insa, per total, ei trebuie sa se supuna regulilor financiare ce exercita presiuni asupra clasei politice prin propriile banci nationale. „Uciderea” dolarului si inlocuirea cu o moneda internationala (scopul suprem) care sa schimbe intregul sistem financiar mondial se bazeaza pe catastrofe provocate, cum ar fi razboaiele, recesiunile etc. Milioane de oameni trebuie aduse in starea de a nu-si putea intretine familiile ca sa devina maleabili sa accepte ce le ofera elita financiara.

„Crize” controlate de BIS

Cu mult inainte de declansarea „crizei ucrainene”, specialistii de la The Beast au anuntat ca, pentru a se pregati terenul caderii dolarului trebuie sa se atace sistemul de plata al gazelor si petrolului. Pentru asta, Estul, Vestul si Orientul Mijlociu trebuie sa fie o arena de razboi! Cand e vorba de guverne, de datorii si de miscarea banilor intr-o parte sau in alta, analistii financiari privesc intr-o singura directie: Bank for International Settlements (BIS) de la Basel, Elvetia; „banca bancilor centrale”. BIS controleaza toate entitatile financiare si toate politicile monetare. Indiferent de impresionantul consiliu de directori, BIS este controlata de familiile
Rotschild, Rockefeller etc. BIS este cumparator, prin intermediarii belgieni de la Euroclear, ale obligatiunilor de stat emise de Trezoreria SUA, China jucand rolul de garant. Euroclear are relatii stranse si cu Rusia, fiind brokerul principal intre datoriile Guvernului si investitorii straini. Tarile din UE sunt legate de cabala financiara prin aceiasi papusari intermediari, acest Euroclear in mod special, care declara ca administreaza datorii de mii de miliarde la nivel mondial, avand relatii cu peste 90% dintre bancile centrale! Tarile arabe bogate in petrol, in special Arabia Saudita, urmeaza sa se confrunte cu niste „crize”, dupa care se va intra in linie dreapta pentru introducerea unui alt sistem monetar.

author avatar
Adina Mutar
347 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger