AcasăNewsPutin, lunestistul Rusiei

Putin, lunestistul Rusiei

”Presedintele si-a tinut suflarea si a tras intre doua batai ale inimii”, a comentat postul tv Rossya 24

Liderul de la Kremlin si-a demonstrat talentele de sniper incercand o noua pusca cu luneta marca Kalasnikov. Potrivit televiziunii ruse de stat, Vladimir Putin stapaneste o tehnica de tintas profesionist.

Presedintele si a tinut suflarea si a tras intre doua batai ale inimii a comentat postul tv Rossya 24

Dar ce nu poate Putin? De cand a preluat carma Rusiei, fostul KGB-ist a aparut in zeci de ipostaze – o mina de aur pentru propaganda- macho. Putin- vanatorul dar si salvatorul de tigri, Putin-pilot de avioane de lupta, Putin-pilot de masini de formula 1, Putin-scafandru, Putin-calaret la bustul gol, etc. Miercuri, liderul de la Kremlin a putut fi vazut la standul de tir al companiei Kalasnikov, in apropiere de Moscova. Purtand ochelari de protectie si casca antifonica, Putin si-a lipit obrazul de noua arma de precizie prezentata de Kalasnikov, a ochit si a apasat pe tragaci, parand a fi in elementul lui. ”Tinta a fost plasata aproximativ la distanta maxima”, nu a uitat sa precizeze postul Rossya 24. Wilhelm Tell, ce mai..

Din cinci boabe a nimerit trei la 600 metri distanta

De fapt, tinta era la 600 de metri.  Rossya 24 a mai precizat ca ”presedintele aplica tehnica lunetistilor profesionisti, tinandu-si respiratia in momentul cand apasa pe tragaci, intre doua batai ale inimii”. Wow! Si noi credeam ca altii sufla ca in butoiul cu varza cand trag cu o arma de sniper. Putin a tras cinci focuri si a nimerit de trei ori, mai afirma televiziunea rusa. Postul de televiziune al ministerului rus al Apararii, TV Zvezda, a preluat stafeta explicand ca noua arma semiautomata SVC-380 cu care a tras Putin este ”o arma ultramoderna destinata tragatorilor de elita rusi”. Consortiul Kalasnikov se afla in plin proces de modernizare si diversificare a gamei de armament. In plus, Kalasnikov a anuntat ca vrea sa atace si piata automobilelor electrice, prezentand un automobil electric inspirat dupa un model din era sovietica, Moskvich. Compania mai produce si motociclete electrice.

author avatar
Tudor Borcea
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger