AcasăNewsPutin isi altoia sotia si-o insela la greu cand era spion

Putin isi altoia sotia si-o insela la greu cand era spion

Premierul rus Vladimir Putin si-a caftit sotia si a inselat-o de nenumarate ori in anii tumultuosi cand era spion KGB la Dresda.

Ludmilla si Vladimir Putin

Dosare ale serviciului de informatii vest german BND au aparut in presa, printre care si unul foarte stanjenitor la adresa fostului si viitorului presedinte al Federatiei Ruse. Dosarul cu pricina a fost descoperit de Erich Schmidt-Eenboom, autor a numeroase volume despre spionajul german, care cerceta arhiva BND pentru teza de doctorat. La baza acuzatiilor ar sta o „interpreta” a lui Putin, o agenta din Tarile Baltice, Lenchen, poreclita „Balcoane”, nu pentru ca ar fi avut sanii plati. Aceasta se ducea deseori in apartamentul lui Putin din Dresda, iar Ludmilla i se confesa cum mananca bataie si cum o inseala Putin. La randul lui, si acesta s-ar fi confesat unui „prieten” ca „cine o suporta pe Ludmilla cel putin trei saptamani merita un monument”!

Ludmilla si Vladimir Putin

Putin a fost seful spionajului pentru Germania de Est, intre 1985 si 1990, timp in care ar fi avut numeroase aventuri.  Bild merge si mai departe cu dezvaluirile, sustinand ca, atunci cand Putin a parasit Germania, in primavara anului 1990, intr-o limuzina Volga, a lasat in urma si un copil nelegitim. Si „Balcoane” a facut un copil din flori, cu alt ofiter KGB, si a fugit in Occident la putin timp dupa caderea Zidului Berlinului.

author avatar
Adina Mutar
567 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger