AcasăNewsPutin, in vacanta cu seful FSB si ministrul rus al Apararii!

Putin, in vacanta cu seful FSB si ministrul rus al Apararii!

Presedintele rus este deja un om puternic, o stie si el, o stiu si adversarii, insa asta nu-l impiedica pe Vladimir Putin sa-si umfle muschii ori de cate ori simte nevoia.

Iar ultima ocazie i s-a ivit tocmai acum, pe final de august, cand seful cel mai mare stat din lume a plecat in vacanta insotit de doua personaje la fel de temute ca el. Este vorba despre nimeni altii decat Serghei Soigu, ministrul Apararii, si Alexandr Bortnikov, seful securitatii (FSB)! Daca Donald Trump prefera compania amicilor miliardari, alaturi de care participa la mini-turnee de golf, iata ca Vladimir Putin se simte bine doar inconjurat de soldati si securisti.

Kremlinul a difuzat o serie de imagini cu presedintele Putin la relaxare intr-o vacanta petrecuta in Siberia. La fel cum ne-a obisnuit si in alte dati, „Tarul” este prezentat in ipostaze active in aer liber – fie ia parte la cateva drumetii prin muntii Ural, fie se plimba cu barca pe fluviul Enisei ori admira flora locala. Din fotografii se vede ca este insotit peste tot de ministrul Serghei Soigu si Bortnikov, de la FSB. Agentia DPA observa ca Vladimir Putin nu a mai aparut la bustul gol calarind sau imblanzind tigrii, precum in alte concedii.

Presa rusa remarca faptul ca generalul Serghei Soigu este nascut in Tuva si l-a mai invitat si cu alte ocazii pe Vladimir Putin in micuta republica siberiana, aflata la granita cu Mongolia. La fel ca alte asemenea mici republici, Tuva anexata de Federatia Rusa, fiind condusa de un guvernator impus de Moscova.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
791 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger