AcasăNewsPutin e mai bogat decat Bill Gates!

Putin e mai bogat decat Bill Gates!

Presedintele Rusiei ar avea o avere de aproape 200 de miliarde de dolari, surclasandu-l, astfel, pe fruntasul topului Forbes al miliardarilor, Bill Gates, co-fondatorul gigantului IT Microsoft, care detine “doar” 86,5 miliarde de dolari.

Potrivit speculatiilor International Business Times, dar si unui manager de fonduri din Rusia, banii lui Putin se afla in conturi bancare din Elvetia, actiuni si proprietati. “Tarul” de la Kremlin, dupa 14 ani de putere, ar detine nu mai putin de 58 de avioane si elicoptere(!), dar si nenumarate resedinte luxoase, inclusiv o proprietate de un miliard de dolari situata la Marea Neagra. Omul de afaceri Bill Browder, un fost apropiat al lui Putin si printre cei mai importanti investitori straini in Rusia, a sustinut ca exista diferite conturi bancare, actiuni si fonduri de investitii “care sunt administrate in numele lui Vladimir Putin si a acolitilor lui.”

In timpul vizitei sale in Kargazstan, presedintele Federatiei Ruse, cunoscut ca mare iubitor al animalelor, a primit cadou de la omologul sau kargaz un armasar pur-sange.

Dupa un protocol oficial intre Almazbek Atambaev si Vladimir Putin, liderul de la Kremlin a preluat fraiele, la propriu, intalnindu-se cu noul sau animal de companie. Un asemenea cadou este un semn traditional de bun venit in Kargazstan iar fotografiile armasarului au fost publicate de fotograful personal al lui Azlambek Atambaev pe pagina sa Facebook, relateaza Sputnik. Vizibil incantat, Vladimir Putin a apreciat cadoul si i-a oferit calului un morcov. Recent, Vladimir Putin a vizitat un centru din Oremburg, specializat in selectia animalelor rare in conditii naturale, si a eliberat sase cai din rasa Przewalski, care s-au nascut in captivitate.

author avatar
Bogdan Borcea
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger