AcasăNewsPutin catre Netanyahu: „Cine misca aupra Siriei risca! Mult!”

Putin catre Netanyahu: „Cine misca aupra Siriei risca! Mult!”

Netanyahu si Putin au tras in directii diferite

Intrevederea dintre premierul israelian, Benjamin Netanyahu, si presedintele rus, Vladimir Putin, pe tema Siria, a durat trei ore, timp in care rusul a tinut-o pe-a lui:„E crucial! Nicio miscare!”

Netanyahu si Putin au tras in directii diferite

Netanyahu s-a dus oficial sa impiedice livrarea de catre Moscova catre Siria a bateriilor S-300, sistem de interceptare a avioanelor si rachetelor. Putin a parat imediat acuzand Israelul de raidurile aeriene din 3 si 5 mai asupra trupelor lui Bashar. „Nicio miscare!”, a cerut Putin. „Altfel exista riscul destabilizarii intregii regiuni”. Netanyahu s-a dus pregatit cu dosarul armelor chimice, care urmau sa fie livrate de armata siriana Hezbollahului, in Liban.

Unele surse sustin ca Netanyahu i-a aratat lui Putin ca stie amplasarea elementelor sistemului S-300, deja livrat Damascului, si le poate distruge! Fara tam-tam, portavionul american USS Kearsarge, tocmai a acostat in portul israelian Eilat, „prima vizita a unei nave americane de razboi in 14 ani”! Intrevederea de la Soci s-a incheiat, conform analistilor militari, „fiecare ramanand pe pozitie. Ceea ce inseamna ca nu sunt impreuna!”

author avatar
Adina Mutar
573 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger