AcasăNewsPustii americani, campioni la sex

Pustii americani, campioni la sex

Generatie precoce, ce sa zici

Peste 7%  dintre baietii din Statele Unite au avut relatii sexuale inainte de implinirea varstei de 13 ani, cu diferente majore in functie de etnie si regiune.

Generatie precoce ce sa zici

Analiza realizata de Institutul Guttmacher din New York se bazeaza pe doua studii separate: 7,6% dintre cei aproape 20.000 de elevi de liceu de sex masculin chestionati au avut relatii sexuale inainte de varsta de 13 ani, in timp ce a doua analiza arata ca 3,6% dintr-un esantion de 7.700 de barbati cu varste intre 15 si 24 de ani au afirmat ca au intretinut relatii sexuale inainte de a implini 13 ani. O diferenta geografica – de la 5% in San Francisco, pana la 12% in Houston si chiar 25% in Memphis. In randul celor 20.000 de elevi de liceu chestionati in cadrul studiului, 19% dintre non-hispanicii de culoare au afirmat ca au avut relatii sexuale inainte de a ajunge la adolescenta. Acelasi lucru l-au afirmat 9% dintre hispanici, 4,4% dintre non-hispanicii albi si 7,8% dintre cei proveniti din alte etnii. Pentru cei 7.000 de tineri cu varste intre 15 si 24 de ani chestionati, rezultatul a fost de 10,5% pentru non-hispanicii de culoare, 3,4% pentru hispanici si 2,2% pentru albii non-hispanici.

author avatar
Andrei Coman
148 afisari

1 COMENTARIU

  1. E in favoatea consumatorismului global decaderea sexualitatea infantila deraparea de la normal. Luati o floare. Lăsați-o in glastra neatinsa. Luati o floare asemanatoare si polenizati-o artificial. Luati polen de pe stamine si mangaiati usor pistilul cu degetul. Floarea va sclipi 3zile mai tare ca toate apoi se va usca si muri. Floarea virgina din prima glastra, insa, poate trai si cu 3 saptamani mai mult. Ce spun spun. Ca virginitatea are rostul si menirea sa in creatia Dumnezeului nostru. Cine are urechi de auzit sa auda prin ochii mintii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger