Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Puscarie, dupa ce a spart 36 de milioane de dolari pe iubita lui

Puscarie, dupa ce a spart 36 de milioane de dolari pe iubita lui

Autor:

Fiul unor oameni de faceri de succes din China risca sa-si petreaca multi ani in spatele gratiilor, beizadeaua si-a bagat mainile pana-n cot in banii companiei parintilor si ai prietenilor, cheltuind nesabuit milioane de dolari pentru a-si rasfata iubita.

 

1 1 Puscarie, dupa ce a spart 36 de milioane de dolari pe iubita lui

Un tanar a golit compania parintilor pentru fitele unui fotomodel

Zhang Xiaoen, in varsta de 29 de ani, si-a gasit femeia vietii lui in persoana tinerei Yang Yizhen, o vedeta a retelelor de socializare online si fotomodel pe deasupra. Zhang este singurul copil al parintilor si a fost obisnuit sa cheltuie sume mari pentru orice a dorit, insa dupa ce si-a cunoscut prietena cheltuielile au devenit uriase, barbatul i-a satisfacut toate capriciile, cadouri scumpe, bijuterii, haine  de la case de moda faimoase, masini sport si excursii la Dubai. 2 2 Puscarie, dupa ce a spart 36 de milioane de dolari pe iubita lui 3 1 Puscarie, dupa ce a spart 36 de milioane de dolari pe iubita luiIncet-incet,  cardurile lui Zhang s-au golit de 10,5 milioane de dolari (70 milioane de yuani), bani furati din conturile parintilor si ai companiilor lor. Cum dragostea e oarba, nu a fost indeajuns, tanarul a inceput apoi sa se imprumute cu sume mari de la prieteni bogati, s-a „multumit” cu 25,4 milioane de dolari. Barbatul a sperat sa-si recupereze banii datorati incercandu-si norocul in cazinourile din Macao, dar lucrurile nu au mers asa cum s-a asteptat, irosind totul.  In total, nota de plata  s-a ridicat la 36 milioane de dolari, iar creditorii au inceput sa-i bata la usa. Neputand sa-si plateasca datoriile, Zhang Xiaoen a fost raportat politiei si in cele din urma, arestat pentru frauda. Povesta nu se termina aici, iubita sa l-a parasit (ca sa vezi) si, mai mult, a oferit informatii procurorilor, care vor ajuta la condamnarea barbatului.


1 Comentariu la Puscarie, dupa ce a spart 36 de milioane de dolari pe iubita lui

  1. Bulake Dick Sosici alu' Carnatius

    Sa cheltui 36 mil.$ pt. o ,,pasarica” deja e de domeniul pshihiatriei..Ca apoi ,,pasa” sa te lase si sa te mai si toarne la politie..! Are ceva la cap baiatul..


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!