AcasăNewsPuscariasii au pus filajul pe miliardari si politicieni!

Puscariasii au pus filajul pe miliardari si politicieni!

Zeci de potentati ai zilei, de la importanti oameni politici, inalti functionari publici, sefi de deconcentrate si unitati administrative locale, pana la influenti oameni de afaceri sunt monitorizati de diverse structuri ale statului.

Detinutii sunt lasati cu mobile in celula, daca dau anumite telefoane…

Nu este vorba despre clasicul filaj „preventiv” facut deja la vedere, ci de operatiuni legale, declansate in urma obtinerii unor mandate judecatoresti. Iar cei care intr-un mod sau altul se afla la carma acestei tari sunt „agatati” cu niste telefoane „gresite” date din penitenciare de infractori care actioneaza la ordinele Serviciilor.

Momeala „SAI”

Din informatiile intrate in posesia noastra, mai multe anchete declansate pentru stoparea coruptiei din penitenciare au fost stopate inca din fasa, in urma interventiilor pentru protejarea detinutilor care au fost gasiti cu telefoane mobile in celulele lor. Si care se bucura de statutul de „surse autorizate informative” ale unor structuri speciale din Politie, DIICOT si, bineinteles, Servicii. Iar aceste „sifoane”, mai nou, dupa cum sustin sursele noastre, indeplinesc si altfel de misiuni, decit cele traditionale, de a afla ponturi si de a le turna ofiterilor de legatura. Ei apeleaza numerele primite de la „coordonatori” , fara sa stie ale cui sunt, si cand interlocutorul raspunde, recita „placa” invatata pe dinafara cu „e in regula, stati linistit, ne mai auzim…”.

Filaj multiplu

Ofiterii sub acoperire pot monitoriza legal „tintele“

Cum acesti interlopi recidivisti sunt monitorizati legal sub pretextul de a le afla eventualii complici ramasi in libertate, anchetatorii se prezinta la presedintii de instante inarmati cu interceptarile provocate chiar de ei. Si obtin mandat pentru urmarirea celui sunat, „sa vedem daca nu e in cardasie sau nu este vreo amenintare codificata”. Iar dupa cum recunosc chiar unii dintre magistratii obligati sa dea asemenea mandate, cei care au fost apelati „din greseala”, cum se va dovedi mai tarziu, sunt cu totii, stranie coincidenta, politicieni, jurnalisti, miliardari, primari, directori. Care timp de 60 de zile vor fi filati cu acte in regula, asa ca vor putea „cadea” pe interceptari la orice vorba cu doua intelesuri rostita la telefon.

[poll id=”242″]

author avatar
Catalin Tache
1.783 afisari

2 COMENTARII

  1. Pai daca nu sunt in stare serviiciile sa ii prinda, folosesc tot felu de gainarii cu gainari sa o faca. E asa o mistocareala si o prostie de cuprinde toata Romania. Cu vama ce se mai aude???? Cu portul Constanta ce se aude??? Cu traficul de petrol stam bine??? Cu smecherii din energie ii cazam la soare undeva bine, pe o insula? Sau emigram cu totii cum am fost rugati de cel din capu-la tara? Scuze; ascultam telefoane ca poate poate…..

  2. Da nu numai serviciile secrete se folosesc de puscariasi pentru a obtine mandate de ascultare impotriva unor politicieni si afaceristi importanti din Romania ci si Sefii de AREST din Politia Romana. (IN)Genialul ABRAHAM PAVEL (GENERALul DE PAIE al Politiei Romane) a fost cercetat si destituit din functia de sef al Dir. Cercetari Penale a IGPR pentru ca, culegea informatii de la arestatii preventiv, despre demnitari pe care le valorifica prin santaj, lucru de care nu s-a dezvatat nici in prezent.Acest fost activist PCR umbla si astazi pe la tv intoxicand publicul cu tot felul de enormitati, lasand impresia ca are rol important in societatea romaneasca pentru a se mentine ca si CAP al MAFIEI traficului de droguri din RO, rol pe care si l-a atribuit de cand a condus ANA de unde a fraudat multe fonduri europene(externe) dar si interne…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger