Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Pus pe glume. De ce prefera Dragnea varianta salariului pe card

Pus pe glume. De ce prefera Dragnea varianta salariului pe card

Autor:

Spre deosebire de colegul sau de partid, nimeni altul decat seful Guvernului, Liviu Dragnea se arata in favoarea ideii primirii salariului pe card.

 

LIVIU DRAGNEA FANE 25 318x500 Pus pe glume. De ce prefera Dragnea varianta salariului pe card“De-aici de la Parlament salariul se duce direct pe card. Mie mi-e frica sa plec cu sacosa de bani, asa ca ramane pe card”, a replicat, razand, al treilea om in stat, joi, de la Parlament.

Mai mult, Liviu Dragnea a continuat sa glumeasca, dand de inteles ca ar mai avea un motiv “serios” pentru o astfel de decizie. “Daca se supara de-aici, de la casierie, si-mi da numai monezi? Plec cu sacul!”, a intrebat retoric seful PSD.

Remarcile lui Dragnea vin ca raspuns la o intrebare a jurnalistilor, urmare a spuselor premierului, cum ca prefera sa nu-si incaseze leafa pe card.


2 comentarii to Pus pe glume. De ce prefera Dragnea varianta salariului pe card

  1. MAREAN

    PROSTU DE CARACAL IORDACHE,DAEA, DRAK-NEA, “BALALAU”, STANESCU-CUCU, OLPUTA VASILESCU, GBRIELA FUTEREA, POP-POP LIVIIIIU , ETC SUNT NISTE CATASTROFE UMANE , BURIENI OTRAVITOARE ALE NEAMULUI ROMANESC si tocmai ei decid destinele unei natii adormite de cand s-a nascut. Romania este un trib care trebuie trezit apoi civilizat daca mai ramane in viata.

  2. SOCRATE

    Romania este o tara PRABUSITA de catre MAFIA care a capturat-o dupa 1989. SATATUL ESTE DISOLUTIONAT…………PARTIDELE POLITICE SUNT GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA.
    Institutiile si autoritatile statului SUNT obligate sa functioneze dupa legile si principiile MAFIEI.
    ADUNATURA DE TROGLODITI DIN PARLAMENT AU ELABORAT CONTINUU DUPA 1990 LEGI PENTU ai favoriza pe BANDITI, HOTI, TRADATORI, TICALOSI, CURVE, ETC


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-06-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!