AcasăNewsPus pe glume. De ce prefera Dragnea varianta salariului pe card

Pus pe glume. De ce prefera Dragnea varianta salariului pe card

Liviu Dragnea il asteapta pe Victor Pontasa-si dea "doctoratul in mustati", dupa cum a promis

Spre deosebire de colegul sau de partid, nimeni altul decat seful Guvernului, Liviu Dragnea se arata in favoarea ideii primirii salariului pe card.

„De-aici de la Parlament salariul se duce direct pe card. Mie mi-e frica sa plec cu sacosa de bani, asa ca ramane pe card”, a replicat, razand, al treilea om in stat, joi, de la Parlament.

Mai mult, Liviu Dragnea a continuat sa glumeasca, dand de inteles ca ar mai avea un motiv „serios” pentru o astfel de decizie. „Daca se supara de-aici, de la casierie, si-mi da numai monezi? Plec cu sacul!”, a intrebat retoric seful PSD.

Remarcile lui Dragnea vin ca raspuns la o intrebare a jurnalistilor, urmare a spuselor premierului, cum ca prefera sa nu-si incaseze leafa pe card.

author avatar
Cristina Stefan
685 afisari

1 COMENTARIU

  1. Romania este o tara PRABUSITA de catre MAFIA care a capturat-o dupa 1989. SATATUL ESTE DISOLUTIONAT…………PARTIDELE POLITICE SUNT GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA.
    Institutiile si autoritatile statului SUNT obligate sa functioneze dupa legile si principiile MAFIEI.
    ADUNATURA DE TROGLODITI DIN PARLAMENT AU ELABORAT CONTINUU DUPA 1990 LEGI PENTU ai favoriza pe BANDITI, HOTI, TRADATORI, TICALOSI, CURVE, ETC

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger