Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Pula si Craiova, destinatii turistice recomandate de The Telegraph!

Pula si Craiova, destinatii turistice recomandate de The Telegraph!

Autor:

Jurnalistii britanici au publicat o lista cu diferite orase care ar trebui sa fie vizitate de compatrioti. Printre statiuni turistice si metropole cunoscute, apare, surprinzator, si Craiova, considerata o urbe cu traditii universitare, unde a studiat si Constantin Brancusi.

 

Pula Aerial View Pula si Craiova, destinatii turistice recomandate de The Telegraph!

Vizitati statiunea croata, dar treceti si prin Craiova.

Ce-au gasit englezii prin Oltenia?Craiova, amintesc ei, este fondat pe ruinele orasului dac Pelendava si tot aici s-au nascut personalitati istorice importante, dar si genii, precum sculptorul Brancusi, care a urmat Scoala de Arte si Meserii.

craiova2 Pula si Craiova, destinatii turistice recomandate de The Telegraph!Orasul Pula, din Croatia, ar fi un loc ideal “unde poti sa te inconjori de istorie, atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii”. Statiunea turistica de pe coasta de est a Marii Adriatice este printre cele mai vizitate din Europa, cu un patrimoniu istoric conservat impecabil, spre deosebire de lucrarile lui Brancusi, ca tot veni vorba de el, lasate sa se degradeze.

Lista continua cu New Orleans, Girona si Granada(Spania), Fort Lauderdale(Florida, SUA), Santiago(Chile), Dubrovnik(tot Croatia), San Francisco, Stockholm si Torino.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!