AcasăNewsPuiu Popoviciu il trage dupa el pe Traian Basescu

Puiu Popoviciu il trage dupa el pe Traian Basescu

Puiu Popoviciu a obtinut la CEDO o decizie de milioane

Recent, controversatul afacerist Puiu Popoviciu a fost trimis in judecata in dosarul in care este invinuit ca si-ar fi insusit ilegal mai multe zeci de hectare din zona de nord a Bucurestiului.

Puiu Popoviciu este trimis in judecata pentru mai multe „tunuri” financiare

Iar ieri au „explodat” si stenogramele unor interceptari prin care Popoviciu il trage practic dupa el in acest dosar de coruptie si pe seful statului.

Asociat cu fratele Mircea

Traian Basescu neaga orice legatura cu Popoviciu

Cum de s-au „scurs” aceste stenograme de  la Curtea de Apel Bucuresti si, mai ales, de ce tocmai acum, ramane un mister. Oricum, Administratia Prezidentiala a avut o reactie vehementa de negare a veridicitatii acestor interceptari, pe care le-a catalogat drept niste „inventii nepermise”. Este vorba despre incercarea fostului sef al DGIPI, Petre Pitcovici, si a adjunctului de la DGA, Cornel Serban, de a-l influenta pe un procuror DNA sa renunte la ancheta privindu-l pe Puiu Popoviciu. Despre care se afirma ca „este asociat cu fratele lui Basescu in firma. Si a vorbit cu Base, si Basescu a zis: «Ba, iti dau cuvantul meu de om ca nu m-am vazut cu Tulus, fata in fata». Am vorbit doar la telefon si i-am zis: «ba, las-o in… de treaba, e de 3 ani, sau ma trimiti in judecata cu el, ba?»”.

„L-am scapat din dosarul Flota”

Intr-o alta interceptare, chiar Puiu Popoviciu se lauda ca l-ar fi scapat pe actualul presedinte al Romaniei de puscarie, dupa ce a intervenit la Ioan Talpes pentru ca numele lui Basescu sa fie scos din dosarul „Flota”. In prezenta altor martori, Popoviciu mai sustine ca a baut un whiski cu seful statului, la acesta in birou, si ca Ioana Basescu ii spune „Sarut mana” atunci cand il vede. In replica, Traian Basescu a declarat ca nu a avut niciodata vreo intalnire privata cu Popoviciu.

author avatar
Toni Matei
927 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger