AcasăNewsPui expirati de sase ani, bagati la promotie!

Pui expirati de sase ani, bagati la promotie!

Etichetele puilor sunt mai mult decat relevante

Iata ca, in sfarsit, autoritatile statului parca au inceput sa dovedeasca romanilor ca, atunci cand vor, stiu sa-si indeplineasca misiunea si sa se puna in slujba cetateanului. Iar dupa ce „noul ANAF” a dat mai multe exemple concrete in acest sens, iata ca a venit si randul celor de la „protectia consumatorului” sa reuseasca sa opreasca la timp adevarate „bombe” alimentare. Care, daca ar fi ajuns la populatie, ar fi putut provoca ravagii in masa.

Etichetele puilor sunt mai mult decat relevante

Este si cazul inspectorilor Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului Constanta care, in urma controalelor cu adevarat serioase ordonate de catre noua conducere asigurata de Horia Constantinescu au descoperit nu doar prajituri preparate pe podea, in tave murdare, intr-o cofetarie cu pretentii, dar si pui „refrigerati”care erau expirati de peste sase ani!

Produsi in 2010!

Inspectorii de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului Constanta au descoperit intr-un magazine mixt din orasul Baneasa pui care erau expusi spre vanzare, la promotie, desi valabilitatea acestora expirase inca din anul 2011. Este vorba, despre cum o arata etichetele, de „pui de Crevedia”, produse congelate care purtau clar indicatia „A nu se refrigera”si care proveneau din lotul F3, produs la data de 28-10-2010 si care expirau la 28.10.2011! De asemenea, tot in acelasi magazine au mai fost gasite si placinte si inghetate expirate de mai bine de un an de zile. Cu referire la aceasta situatie fara precedent, Horia Constantinescu, nimeni altul decat

seful CJPC si cel care a coordonat operatiunile de control din judet a declarat ca „ inteleg preventia, inteleg conditia materiala si sociala a oamenilor la care ajung alimentele expirate, dar nu inteleg nesimtirea celor care le pun la vanzare in cunostinta de cauza”.

author avatar
Andrei Coman
327 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger