AcasăNewsPublicul a cerut, organizatorii au confirmat: "Lacul lebedelor" pe gheata, inca o...

Publicul a cerut, organizatorii au confirmat: „Lacul lebedelor” pe gheata, inca o reprezentatie la Bucuresti

(foto: lasprovincias.es)

The Imperial Ice Star, una dintre cele mai de succes trupe de balet pe gheata din lume, au confirmat ca, la cererea publicului roman, vor sustine de doua ori spectacolul „Lacul Lebedelor” de la Sala Palatului din Bucuresti.

(foto: lasprovincias.es)

Desi initial organizatorii programasera o singura reprezentatie, care ar fi urmat sa aiba loc pe 2 februarie, solicitarile au fost atat de mari incat s-a impus luarea unei decizii privind modalitatea de solutionare a cererii publicului. Deoarece pe data de 2 februarie nu era posibila sustinerea a doua spectacole, s-a hotarat mutarea spectacolului pe data de 20 februarie, cand vor avea loc doua reprezentatii ale trupei The Imperial Ice Star. Astfel, primul spectacol va incepe la ora 16:00 iar al doilea de la ora 20:00, la Sala Palatului din Bucuresti. „Lacul lebedelor”va fi pus in scena si in Constanta, pe 21 februarie, la Casa de Cultura a Sindicatelor.

Balerinii de la The Imperial Ice Stars au urcat pe cele mai mari scene ale lumii, de la Royal Albert Hall, Londra pana la Esplanade Theatre, Singapore.

Pe muzica lui Ceaikovsky „Lacul lebedelor” vorbeste despre povestea printesei transformate in lebada de catre un vrajitor al carui blestem poate fi dezlegat doar de iubirea unui print. Printre balerinii care vor evolua pe scena se numara si Evgheni Platov, foarte cunoscut in lumea patinajului, detinator a doua titluri olimpice, Oksana Grishuk , de 4 ori campioana mondiala si de 3 ori campioana europeana, dar si alti patinatori renumiti precum Albena Denkova, Maxim Stavisk si Alexei Nemov – cu 12 titluri olimpice si foarte multi fani.

Personajul principal, Odette (lebada alba), este  interpretat de Olga Sharutenko, campioana mondiala la juniori, cunoscuta si pentru interpretarile din „Fantoma de la Opera” pe gheata, ”Peter Pan” pe gheata, „Frumoasa Adormita” pe gheata si „Spargatorul de Nuci” pe gheata.

Pentru spectacolele de la Sala palatului pretul biletelor pleaca de la 300 de lei, categoria VIP, si coboara la 250 lei- categoria 1, 200 de lei- categoria 2, 150 de lei- categoria 3, 100 de lei- categoria 4, iar cel mai ieftin bilet costa 50 de lei la categoria 5. Cei care vor sa-si cumpere bilete online le pot procura de pe  biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro sau eventim.ro.

author avatar
Alina Costache
221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger