AcasăNewsPsihologul Hanibal Dumitrescu va fi imormantat marti, la cimitirul Sf. Vineri

Psihologul Hanibal Dumitrescu va fi imormantat marti, la cimitirul Sf. Vineri

Plecat din aceasta lume la varsta de 54 de ani, Hanibal Dumitrascu va fi condus pe ultimul sau drum pe pamant in cursul zilei de marti.

Apreciatul psiholog si cadru universitar isi va dormi somnul de veci in cimitirul Sfanta Vineri, din sectorul 1 al Capitalei. Un anunt in acest sens a facut, pe o retea de socializare, Oana, una dintre fiicele lui Hanibal Dumitrascu. „Cel mai bun si iubit tata, sot minunat, psiholog deosebit si mentor pentru multi oameni pe care i-a indrumat in viata cu atata dedicare si pasiune, tatal nostru, Hanibal Dumitrascu, va fi condus pe ultimul drum marti, 22 mai, la cimitirul Sf. Vineri. Cei care l-au iubit si vor sa-si ia ramas bun, va asteptam si maine, la Biserica Acoperamantul Maicii Domnului, str. Navigatiei, sector 1, Bucuresti”, a transmis tanara pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, fiica regretatului psiholog – cunoscut pentru analizele pe care le facea, in studiourile televiziunilor de stiri, pe subiecte la zi, de interes pentru opinia publica – a tinut sa se adreseze si celor care au sprijinit moral familia greu incercata. „Va multumim ca sunteti alaturi de noi in aceste clipe foarte grele. Sustinerea voastra ne incarca cu putere si ne ajuta sa facem fata celui mai greu moment din viata noastra”, scrie Oana.

Hanibal Dumitrascu a pierit duminica, la Spitalul Universitar, unde ajunsese dupa ce i s-a facut rau pe strada, in cursul dupa-amiezii de joi. Eforturile medicilor de a-l salva au fost, din nefericite, sortite esecului, familia si cunoscutii luptandu-se sa accepte crunta realitate a plecarii sale dintre cei vii.

sursa foto: Facebook/Hanibal Dumitrascu

author avatar
Cristina Stefan
401 afisari

1 COMENTARIU

  1. DUMNEZEU SA-I IERTE PACATELE SI SA-L ODIHNEASCA IN RANDUL CELOR DREPTI SI SFINTI. Iar cei care „l-au ajutat” sa dispara prematur din lumea noastra sa fie cercetati cu celeritate si obiectivitate………………..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger