AcasăNewsPSD-ul renunta la mitingurile din week-end, dupa moartea Regelui Mihai

PSD-ul renunta la mitingurile din week-end, dupa moartea Regelui Mihai

Desi anuntasera inca de acum cateva zile intentia de a organiza un miting amplu in Dolj, dar si manifestari in alte orase din tara, pesedistii au decis sa renunte la idee, dupa ce s-a aflat ca Regele Mihai a parasit aceasta lume.

Pe langa mesajele de condoleante transmise de Liviu Dragnea si de intreaga echipa a PSD-ului, dinspre formatiunea social-democrata s-a anuntat hotararea de a suspenda orice manifestare politica de pe agenda pesedista pentru perioada urmatoare. Totul, in memoria Regelui Mihai si ca semn de respect pentru plecarea sa dintre cei vii. “In aceste momente triste pentru toata natiunea, este mai important sa ne gandim la ceea ce ne uneste, la dezideratele la care aspira toti romanii, de aici din tara si de pretutindeni. Prin urmare, PSD anunta oficial ca nu va mai organiza mitingurile care erau programate pentru finalul acestei saptamani. In aceste zile, cel mai important este sa cinstim onoarea Majestatii Sale, drept pentru care PSD isi va suspenda toate actiunile politice prevazute pentru aceasta perioada si sa aratam respectul cuvenit”, suna mesajul transmis de Partidului Social Democrat.

Regele Mihai a plecat din aceasta lume marti la pranz, dupa ce ultima perioada a vietii sale se confruntase cu probleme de sanatate. Regele si-a gasit sfarsitul in Elvetia, in resedinta privata din Aubonne, la varsta de 96 de ani.

147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger